Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Ben de ayni sizin gibiyim.Bir turlu her gun yapmayi basaramadim.Ama yasinda belki etkisi vardir bilemiyorum.Yas 49 oldu

Merhaba hanimlar.
Araniza bir anneanne geldi...
53 yasimdayim.
Bir kac yildir denge sorunu yasiyorum.
Bu yuzden kendime guvenemedigim, sokakta dusmekten korktugum icin acik havada yuruyus yapamadim, disariya tek cikamadim.
Yuruyus disinda hic bir spor bana uymuyor.
Ben de dun gece leslie kimdir, nedir arastirdim.Baktim ki bana uyuyor, bugun 1 mille acilisi yaptim.
3 hafta araliklarla 2-3 mile cikin demisler ama, 1 mil beni hic zorlamadi. 1. hafta 1 mille devam edip, 2. hafta 2 mile, 3. hafta da 3 mile cikayim diyorum.
Menopoz emareleri de var. Hareketsiz yasam her hastaligin temeli.
Disari cikamiyorsam evde yaparim...

Bugun:
1/30 leslie yapildi...

Son düzenleme:
hoşgeldiniz, menopoz için geç yaşta girmişsiniz. Türkiye de 40 lı yaşlarda giriliyor. yani bizim ailede öyle.. ben 2 mil olanı yapıyorum. 3 mil olanı denedim. çok yavaştı onu sevemedim. o yüzden 2 mil yapıyorum. hareket etmemiz lazım. Hele de bu günlerde yeni tedbirler gelecekmiş pandemi için. O sebepten dışarı çıkamayabiliriz. O yüzden evde leslie ile hareket etmemiz iyi olur. evet dışarı çıkamıyorsak evde bir şeyler bulmamız lazım

Bizim ailede tam menopoz 55 yas. Bu sene bende ates basmalari, kilo artisi, regl doneminde teklemeler basladi...
Aile gelenegini bozmadim...

Bu hareketsizlik beni cok rahatsiz etti, insaallah saglik sorunu yasamam da devam edebilirim. Hareketle ter atmak cok iyi geldi...

Tebrik ediyorum sizi inşallah devamını da ilk 2 günkü gibi kararlı bir şekilde yaparsınız

3/30
2 mil...
Kahvalti tabagim.
20 dk oncesinde yarim limon sıkılmıs, 1 tatli kasigi keci boynuzu pekmezi ilaveli ilik su ictim. Cayim sekersiz, kasik sadece aksesuar.

Eklentiler

• 20200920_101643.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba kizlar Şubat ayında bu konuyu açtım çok güzel dönüşler oldu bir ay boyunca hergun düzenli bir şekilde Leslie 3 mil ve Karatay beslenmesi ile 6 kilo verdim sonrasında izne ciktik memlekete gittim pandemi süreci başladı seyahat yasağı geldi ve ben evime dönemedim 3 ay tabiki sağlıklı beslenme ve spor tamamen bitti bu dönemde sonrasında evime döndüm şehir dışına tasinmam gerekti ev bulamadık çok stresli zamanlardı taşınma yerleşme tekrar izne çıkma küçücük bebekle Türkiye'nin bir ucundan diğerine gidip gelme derken bu güne kadar hiç birşey yapamadım ama artık geri dönmek istiyorum aranıza çünkü doğum kilolarim çok fazla ve ben bu durumdan çok rahatsızım baya uzun bir yazı oldu ve ben bu hafta tekrar sıkı bir şekilde başlayıp önümüzdeki 4 5 ay içinde bütün fazla kilolarimi vermek istiyorum yeniden benimle başlamak isteyen var mı birbirimizi motive ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…