Ben de ayni sizin gibiyim.Bir turlu her gun yapmayi basaramadim.Ama yasinda belki etkisi vardir bilemiyorum.Yas 49 olduben de leslie yapıyorum. 2 mil yapıyorum o daha hareketli 3 mil olan sıkıcı geldi. 2 mil den günde 1 veya 2 kere yapıyorum. Nadiren 3 kezz de yaptığım oluyor. Bir de yürüyüş yapıyorum.. Bazen sadece yürüyüş bazen lesli ve yürüyüş.. bazen sadece leslie.. o günkü moduma göre değişiyor... kolay gelsin...
Zaten aynı hareketler olduğu için sürekli yapmak çok zor. Ara vererek yapmak zorunda kalıyorum.Ben de ayni sizin gibiyim.Bir turlu her gun yapmayi basaramadim.Ama yasinda belki etkisi vardir bilemiyorum.Yas 49 oldu
Oyle yapmaya calisiyorum.Ayni sizin gibi.Bayzen hem yuruyus hem leslie,bazen sadece yuruyus bazende sadece leslieZaten aynı hareketler olduğu için sürekli yapmak çok zor. Ara vererek yapmak zorunda kalıyorum.
Leslie yapmadığınız gün yürüyüş yapın
hoşgeldiniz, menopoz için geç yaşta girmişsiniz. Türkiye de 40 lı yaşlarda giriliyor. yani bizim ailede öyle.. ben 2 mil olanı yapıyorum. 3 mil olanı denedim. çok yavaştı onu sevemedim. o yüzden 2 mil yapıyorum. hareket etmemiz lazım. Hele de bu günlerde yeni tedbirler gelecekmiş pandemi için. O sebepten dışarı çıkamayabiliriz. O yüzden evde leslie ile hareket etmemiz iyi olur. evet dışarı çıkamıyorsak evde bir şeyler bulmamız lazımMerhaba hanimlar.
Araniza bir anneanne geldi...
53 yasimdayim.
Bir kac yildir denge sorunu yasiyorum.
Bu yuzden kendime guvenemedigim, sokakta dusmekten korktugum icin acik havada yuruyus yapamadim, disariya tek cikamadim.
Yuruyus disinda hic bir spor bana uymuyor.
Ben de dun gece leslie kimdir, nedir arastirdim.Baktim ki bana uyuyor, bugun 1 mille acilisi yaptim.
3 hafta araliklarla 2-3 mile cikin demisler ama, 1 mil beni hic zorlamadi. 1. hafta 1 mille devam edip, 2. hafta 2 mile,3. hafta da 3 mile cikayim diyorum.
Menopoz emareleri de var. Hareketsiz yasam her hastaligin temeli.
Disari cikamiyorsam evde yaparim...
Bugun:
1/30 leslie yapildi...
Bizim ailede tam menopoz 55 yas. Bu sene bende ates basmalari, kilo artisi, regl doneminde teklemeler basladi...hoşgeldiniz, menopoz için geç yaşta girmişsiniz. Türkiye de 40 lı yaşlarda giriliyor. yani bizim ailede öyle.. ben 2 mil olanı yapıyorum. 3 mil olanı denedim. çok yavaştı onu sevemedim. o yüzden 2 mil yapıyorum. hareket etmemiz lazım. Hele de bu günlerde yeni tedbirler gelecekmiş pandemi için. O sebepten dışarı çıkamayabiliriz. O yüzden evde leslie ile hareket etmemiz iyi olur. evet dışarı çıkamıyorsak evde bir şeyler bulmamız lazım
Tesekkur ederim, konu kimsesiz kalmis gibi...Tebrik ediyorum sizi inşallah devamını da ilk 2 günkü gibi kararlı bir şekilde yaparsınız
Ben geldim artık her gün birlikte yapıp birlikte zayiflayalimTesekkur ederim, konu kimsesiz kalmis gibi...
Keske yazanlar olsa da, birbirimizi motive etsek...
Merhaba, leslie ile 3.haftam.Ben geldim artık her gün birlikte yapıp birlikte zayiflayalim
HarikasinizMerhaba, leslie ile 3.haftam.
Yediklerime de dikkat ederek, iki haftada 3.8 kg verdim. Yas 53...
Çok isterim hala baslayamadim bende bir türlübende yapabilrim sizlerle hem motive oluruz
tamamdır ozaman ne zaman başlıyoruzve nasılÇok isterim hala baslayamadim bende bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?