Ben daha önce günde bir kez Leslie 3 mil olan videoyu yaptım çok güzel sıkılaşma sağlıyor ter attırıyor 45 dakikalık bir videotamamdır ozaman ne zaman başlıyoruzve nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben daha önce günde bir kez Leslie 3 mil olan videoyu yaptım çok güzel sıkılaşma sağlıyor ter attırıyor 45 dakikalık bir videotamamdır ozaman ne zaman başlıyoruzve nasıl
Emin olun bir ayda verirsiniz Karatay beslenmesi ile de desteklerseniz birde vücudu sıkılaştırıyor sanki daha fazla kilo vermissiniz gibi görünüyor dışardan olmayan kıyafetler oluyor bol geliyor ben yarın başlamak istiyorum her gün yapıp yaptım diye yazicam siz de yazın motive olalım birlikteMerhaba, ben de Leslie'yi denemek istiyorum. Gercekten etkili oluyor mu diye arastirirken sizin yazinizi gördüm. Cok degil, 6-7 kilo kadar vermek istiyorum sıkılaşarak. Annemle yaparim motivasyon olur diye dusundum ama annem cok mızıkçı Baslasak mi beraber acaba
Çok iyi olur yapmak için motivasyon olur daha önce yaptığımda da bazen yapmak istemiyordu canım ama burdaki kizlar yaptık diye yazınca zorla da olsa kalkıp bende yapıyordumOo cok iyiymis. Tamamdir o zaman ben de yarin baslamaya calisayim firsat bulabilirsem. Yazarim tabi ki
Merhaba harikasınız zaten bir alışınca yapmak istiyor insan yapmayınca eksiklik hissediyormerhaba bende basladim daha önce de yapıp Faydalandigim oldu simdi tekrar başlıyorum burayada istikrarli olmak için geldim bakalım inşallah bu defa hedefe varana kadar devam.ederim. bugün 2 mile yaptım ve birazdan da 1mile yapıcam herkese başarılar ve sağlıklı günler dilerim
aynen öyle Leslie kısa ve ideal ve eğlenceli harika bir şey yaMerhaba harikasınız zaten bir alışınca yapmak istiyor insan yapmayınca eksiklik hissediyor
Harikasınız baya kişi olduk bir anda hepimiz hergun mutlaka kendimizi zorlayıp yapalım ve buraya yazalım insan o zaman yapmamazlik yapamıyorIlk tartı: 74 kg. Bugün leslie ile başlıyorum inşallah. Yediklerimede dikkat edicem. Sizde yazarsanız hepimiz için motive olur.
30 dk leslie başlayacağım. Sıkılmadan yapmak istiyorum. Önemli olan az olsada sürekli olmak. Kaç kilosunuz?Ben nerdeyse 1 sene sonra ilk kez yaptığım için dun baya zorlandım nefesim falan kesildi ara ara ama yinede bırakmadım hepsini sonuna kadar yaptım bir kaç gün geçsin daha kolay gelecek biliyorum birde bacaklarim falan biraz tutulmuş ama oda biraz zorlayıp tekrar yapılınca geçiyor bir ay sonra nasıl sıkılaşmis olacaz giremedigimz pantolonlar çok rahat olacak bunu düşünelim
Bir süre geçince alışıyor insan ezberliyor bütün hareketlerin sırasını o zaman daha çabuk geçiyor zamanla artirirsiniz 79 kiloyum30 dk leslie başlayacağım. Sıkılmadan yapmak istiyorum. Önemli olan az olsada sürekli olmak. Kaç kilosunuz?