Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Bende devam ediyorum.
Akşamları yapabiliyorum ancak. Önce Leslie yapıyorum 3 mil. Sonra karın egzersizleri. En sonda ip atlıyorum. Faydasını görmeye başladım. İlk başlarda hiç kilo veremedim. Sonra biraz verdim tekrar aldım. Ama vazgeçmedim. Şimdi kilo vermeye başladım.
Ben hızlıca vermek istemiyorum zaten. Az az ama kalıcı kilo vermek istiyorum.

Çok güzel peki diyetiniz nasıldı

Çok güzel peki diyetiniz nasıldı
Sabahları klasik diyet kahvaltıları yapıyordum ki ben o kahvaltıya bayılıyorum haşlanmış yumurta domates salatalık biber peynir zeytin bazen az yağlı menemen öğlene doğru acıkırsam 3 4 yemek kaşığı yoğurt ya da elma yiyordum öğlen evde ne varsa az az yiyordum akşam en geç 6 da yiyordum onda da daha çok çorba ve sebze yiyordum ama bunu kendime eziyet ederek yapmıyordum çünkü sevmeyerek yaptığımız şeyden fayda geleceğine inanmıyorum ben mesela tavsiye verecek olursam 1 tavuk göğsünü haşlıyordum üzerine kekik pul biber falan yiyordum ya da bir balığı fırında pişiriyordum diyelim ki evde bir şey yok o zamanda yumurta beyazından ekmek yapıyordum

Bugün 4. Günüm ve leslie 3 mili yapıyorum hala zorlanıyorum benim için iyice kolay olana kadar devam edeceğim sonrasında başkasına geçeceğim. Şimdiden Bi toparlanma hissediyorum vücudumda hergün gelişmeleri yazmak istiyorum herşey aslında karar vermekle başlıyor.

3 mili yapmış ve o terlemişliğin verdiği huzur ve mutlulukla güzel Bi gün geçirmek istiyorum. Hepinize aynı dileklerimle.

6. Gün 3 mil tamamdır. Hayırlı cumalar herkese
Gayet iyi gidiyorsun. Azmin devam etsin. Ben ilk başladığım zamanlarda başlarda kilo veremedim. Şimdi sağlık sorunlarım nedeniyle spora ara verdim. Ama başladığım zamandan bu zamana üç ayda 8-9 kilo verdim.

Sen de mi hergün yaptın yoksa aralıklı mı çok geçmiş olsun bu arada

Sen de mi hergün yaptın yoksa aralıklı mı çok geçmiş olsun bu arada
Teşekkür ederim
Her gün üç mil yaptım. Sonra ip atladım yada karın egzersizleri yaptım. Yediğime dikkat ettim ama öyle açta durmadım. Sabah öğlen akşam karnımı doyurdum abartmadan. Tatlıyı böreği çöreği kestim. Tam buğday ekmeği yedim. Baya faydasını gördüm. Hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak.

9. Gün 3 mil tamamlandı yalnız eskisine göre daha az zorlanıyorum kızlar sizce başka egzersize mi geçsem ama hala çok terliyorum

Bugün leslie nın bacak ve göbek eritme hareketlerine geçtim toplamda 40 dakika egzersiz 10. Gün tamamlandı

11. Gün ve ben artık vucudumdaki değişime bakarak kendime neden vazgecmemem gerektiğini söylüyorum

Dün yazamadım ama tabiki de egzersizlerimi yaptım bugün de bitti hayırlısıyla ve ben tam 15. Güne geldim kendime aynada baktıkça daha da mutlu olmaya başladım yolun yarısı bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…