Çok güzel peki diyetiniz nasıldıBende 1 sene önce leslie ve ip atlama ile 65 ten 57 ye düşmüştüm üstelik 1 ayda. Fakat bırakmak zorunda kaldım ve malesef kilo aldım şu an yine 65 lerde gidiyorum bugün tekrar başladım ilk günüm olduğu için 400 ip atladım leslie yapmadım henüz akşama yapmayı düşünüyorum
Sabahları klasik diyet kahvaltıları yapıyordum ki ben o kahvaltıya bayılıyorum haşlanmış yumurta domates salatalık biber peynir zeytin bazen az yağlı menemenÇok güzel peki diyetiniz nasıldı
Gayet iyi gidiyorsun. Azmin devam etsin. Ben ilk başladığım zamanlarda başlarda kilo veremedim. Şimdi sağlık sorunlarım nedeniyle spora ara verdim. Ama başladığım zamandan bu zamana üç ayda 8-9 kilo verdim.6. Gün 3 mil tamamdır. Hayırlı cumalar herkese
Sen de mi hergün yaptın yoksa aralıklı mı çok geçmiş olsun bu aradaGayet iyi gidiyorsun. Azmin devam etsin. Ben ilk başladığım zamanlarda başlarda kilo veremedim. Şimdi sağlık sorunlarım nedeniyle spora ara verdim. Ama başladığım zamandan bu zamana üç ayda 8-9 kilo verdim.
Teşekkür ederimSen de mi hergün yaptın yoksa aralıklı mı çok geçmiş olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?