Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Başlarken moralim bozulmasın diye tartılmamıştım ama kıyafetlerden verdiğimi anlayabiliyorum. Yarın sabah tartılıp yazarım ama öncelikle adetimin gecikmesi problem benim için bilgisi olan yok mu acaba hergün yapmam geciktirir mi

Başlarken moralim bozulmasın diye tartılmamıştım ama kıyafetlerden verdiğimi anlayabiliyorum. Yarın sabah tartılıp yazarım ama öncelikle adetimin gecikmesi problem benim için bilgisi olan yok mu acaba hergün yapmam geciktirir mi

Bugün sabah tartıldım ve 70. 3 öncesinden tanrtılmadığım için ne kadar verdim bilmiyorum

20. Günümü tamamladım ve kendimle gurur duyuyorum kendime ayırdığım sadece en fazla 45 dakikalık zaman dilimleri hayatıma ne kadar da farklılık kattı bedenimi sevmeye başladım

Ayyyy hanımlar ben bir bebek işine giriştim leslie yi falan bıraktım hem kilo aldim hem de kimyasal gebelik geçirdim. Şimdi tekrar zayıfladıktan sonra gebelik düşünmeye karar verdim. Leslie ye devam edip kac kilo verdiniz? Ek olarak uyguladiginiz diyet nedor

22. Günü de tamamladım hadi hayırlısı canım ben daha öncede diyetisyene gitmiştim ordaki deneyimlerimle ve instagramda takip ettiğim bazı kişilerin yardımıyla kendime öğünler hazırlıyorum sana da geçmiş olsun Allah hayırlısı zamanda nasip etsin iniallah bebişini

Tesekkurler amin.. ögunlerinizden ornek verebilir misiniz. Özellikle oglen ve aksamlari cesit bulmak da zorlaniyorim

Başlangıçta ben de öyleydim ama daha sonralarında o kadar çok şey buldum ki yemek için kendim bile şaşırdım. Aslında ne yiyeceğimi bilmemek beni korkutuyormuş öğünler imden size resimler atmak isterim nasıl bağlantı kurabiliriz

Resimleri buraya yukleyebilirsiniz veya minik tarif halinde yazabilirsiniz :)

Bunlar takip ettiğim kişilerin paylaşımları her öğünlwtini bu şekilde paylaşmışlar ve bana da çok yardımcı oldu paylaşımları bunun gibi bir sürü yemek tarifiyle hem de

Eklentiler

• Screenshot_20200828-171826.png
    600,6 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20200822-222020.png
    707 KB · Görüntüleme: 51
Bunlar takip ettiğim kişilerin paylaşımları her öğünlwtini bu şekilde paylaşmışlar ve bana da çok yardımcı oldu paylaşımları bunun gibi bir sürü yemek tarifiyle hem de
Tesekkurler :)

26. Günümü tamamladım. Şimdi düşünüyorum da iyiki de yapmışım şu an ne kaybettim ki günlük yarım saat 45 dakikamı spora vererek

ben de leslie yapıyorum. 2 mil yapıyorum o daha hareketli 3 mil olan sıkıcı geldi. 2 mil den günde 1 veya 2 kere yapıyorum. Nadiren 3 kezz de yaptığım oluyor. Bir de yürüyüş yapıyorum.. Bazen sadece yürüyüş bazen lesli ve yürüyüş.. bazen sadece leslie.. o günkü moduma göre değişiyor... kolay gelsin...

Buraya yazmayı bıraktım ama hala leslie yapıyorum bugün tartıldım ve 66.2 kiloya düştüm başlangıç kiloma bakmamıştım ama 72 ya da 73 vardım mutlaka tahmini şuan tam 37. Gün deyim ve yediklerime de dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…