Tesekkurler amin.. ögunlerinizden ornek verebilir misiniz. Özellikle oglen ve aksamlari cesit bulmak da zorlaniyorim22. Günü de tamamladım hadi hayırlısıcanım ben daha öncede diyetisyene gitmiştim ordaki deneyimlerimle ve instagramda takip ettiğim bazı kişilerin yardımıyla kendime öğünler hazırlıyorum sana da geçmiş olsun Allah hayırlısı zamanda nasip etsin iniallah bebişini
Resimleri buraya yukleyebilirsiniz veya minik tarif halinde yazabilirsiniz :)Başlangıçta ben de öyleydim ama daha sonralarında o kadar çok şey buldum ki yemek için kendim bile şaşırdım. Aslında ne yiyeceğimi bilmemek beni korkutuyormuş öğünler imden size resimler atmak isterim nasıl bağlantı kurabiliriz
Tesekkurler :)Bunlar takip ettiğim kişilerin paylaşımları her öğünlwtini bu şekilde paylaşmışlar ve bana da çok yardımcı oldu paylaşımları bunun gibi bir sürü yemek tarifiyle hem de
30 gun sonunda kac kg gitti26. Günümü tamamladım. Şimdi düşünüyorum da iyiki de yapmışım şu an ne kaybettim ki günlük yarım saat 45 dakikamı spora vererek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?