Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Bende sabah akşam yapmayı planlıyorum birde su içebilsem 3 lt oluo ama oluyor işte

Hoşgeldin canım gel beraber zayıflarız inşallah.

Çok iyi canım. Zumba çok eğlenceli oluyor. Kursta çok iyi oluyor du. Razamazan sonra bende gündüze geçince başlıyıcam
Bende pandemi öncesinde platese başlamıştım. Zumbayı internetten denedim. Evet gerçekten çok eğlenceli. Bana çok iyi geldi.ramazandan sonra başla mutlaka

Bende pandemi öncesinde platese başlamıştım. Zumbayı internetten denedim. Evet gerçekten çok eğlenceli. Bana çok iyi geldi.ramazandan sonra başla mutlaka

Bende başlamıştım plates ve zumba yapıyordum ama. Pandemi başlayınca bitti malesef. Plates malzemelide almayı düşünüyorum ara ara yaprım diye.

Bu arada açlık hissini azaltan bir kahve tarifi buldum ve içmeye başladım. Denemek isterseniz küçük boy cezveye süt koyuyoruz. Süte bir çay kaşığı toz tarçın, bir tatlı kaşığı kahve, bir tatlı kaşığı kakao katıp karıştırıyoruz. Sonra ocağa alıp köpürene kadar pişiriyoruz.
Ben denemeye başladım. Umarım faydası olur.

Görmüştüm bende bu kahve yi ama kakao değil sadece tarçınla denemiştim. Ama uzun süre değil arada içmiştim.
Ben Ramazanda hiç acıkmıyorum pek ama çayla bişeyler yeniyor akşam tatlı istiyor canım. Dün yemedim bu gün dondurma yedim. Çekirdek uedim biraz.

Yemekte komposto ve kabak yemeği yapmıştım zeytin yağlı. Ekmek yemiyorum hiç. Şu çay yanı yemelerinide bıraksam tamamdır.

Dondurma tatlı yeme olayı bende de var. Bende ekmek yemiyorum. Ama iftardan sonra canım nasıl tatlı çekiyor anlatamam. tabi sonrasında bir mil Leslie fazladan yapıyorum

Dondurma tatlı yeme olayı bende de var. Bende ekmek yemiyorum. Ama iftardan sonra canım nasıl tatlı çekiyor anlatamam. tabi sonrasında bir mil Leslie fazladan yapıyorum

Hahha aynı valla sahurda iftarda ekmek yemiyorum nerdeyse yemek bile yemicem ki çay keyfi yapim diye

Şimdi sade nescafe içtim. Kalkıp leslie yapıcam

Ya ekmekle ilgili bişey okudum grupta nettende baktım. Ekmek yemek gerekliymiş tabi tam buğday, çavdar ekmekleri olmalıymış. Ekmek yemeyince simit bölgesi gitmezmiş. Sende bi araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…