Bende sabah akşam yapmayı planlıyorum birde su içebilsem 3 lt oluo ama oluyor işteCok sevındımm hadıı bu işler beraber yapınca guzel oluyor
Ben sımdı baslıycam
Ben sabah akşam 3 mıl yapıyorum cunku :))
6 aydır seker ıceren hıc bır urun kullanmıyorum
Tavsıye ederım ılk 1 hafta evet zor ama sonrasında cok ıyı hıssedıyosun kendını tavsıye ederım sıddetle
Ramazan sonra tekrar devam ederim.Buraya yazıyordum zatenHer sekılde faydalı hadı yıne basla hepberaber yapalım
Evet sabah akşam başkaBende sabah akşam yapmayı planlıyorum birde su içebilsem 3 lt oluo ama oluyor işte
Gunaydın kızlar
21.gun baslıyorum kılom 60.8
1. Gun 64.4
10 gun 62.2
20 gun 60.8
30 gun
Hoşgeldin canım gel beraber zayıflarız inşallah.Merhabalar herkese ben yeni üyeyim ve sanırım biraz bu sayfayı kullanma konusunda bilgisizim hata yaparsam kusuruma bakmayın ben yazdım bir sayfada ama meğer eski tarihmiş bende lesli ile kg verdim ancak motivem çok düştü bana da yardım eder misiniz ?
Amın cnmm ınlhCanım çok iyi vermişsin maşallah. Darısı başıma
Canım hedefine ulaşmışsın neredeyse. Nasılsa zayıfladım deyip burayı bırakmak yok ona göre21 gun
6 mıl leslıe
80 squat
5 dakıka karın egzersizi
Bugün 3 mil Leslie ayrıca arabik zumba yaptım.hedefe doğru ilerliyoruz
Bende pandemi öncesinde platese başlamıştım. Zumbayı internetten denedim. Evet gerçekten çok eğlenceli. Bana çok iyi geldi.ramazandan sonra başla mutlakaÇok iyi canım. Zumba çok eğlenceli oluyor. Kursta çok iyi oluyor du. Razamazan sonra bende gündüze geçince başlıyıcam
Bende pandemi öncesinde platese başlamıştım. Zumbayı internetten denedim. Evet gerçekten çok eğlenceli. Bana çok iyi geldi.ramazandan sonra başla mutlaka
Ramazandan sonra pandemiden de kurtulunca başlarız yine.Bende başlamıştım plates ve zumba yapıyordum ama. Pandemi başlayınca bitti malesef. Plates malzemelide almayı düşünüyorum ara ara yaprım diye.
Bu arada açlık hissini azaltan bir kahve tarifi buldum ve içmeye başladım. Denemek isterseniz küçük boy cezveye süt koyuyoruz. Süte bir çay kaşığı toz tarçın, bir tatlı kaşığı kahve, bir tatlı kaşığı kakao katıp karıştırıyoruz. Sonra ocağa alıp köpürene kadar pişiriyoruz.
Ben denemeye başladım. Umarım faydası olur.
Dondurma tatlı yeme olayı bende de var. Bende ekmek yemiyorum. Ama iftardan sonra canım nasıl tatlı çekiyor anlatamam.tabi sonrasında bir mil Leslie fazladan yapıyorum
Dondurma tatlı yeme olayı bende de var. Bende ekmek yemiyorum. Ama iftardan sonra canım nasıl tatlı çekiyor anlatamam.tabi sonrasında bir mil Leslie fazladan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?