Ben yaklaşık bir yıldır hamile kalabilmek için tedavi oluyorum. O yüzden hormon ilaçları falan 75 kiloyum. Ömrümde görmedim ben bu kiloyu. Bebek için katlanırdım sorun değildi ama yaklaşık 15 gün önce 11 haftalık gebeliğim de sonlandırıldı. Şimdi hem fiziksel hemde ruhsal olarak toparlanma lazım. Kilo vermek bana iyi gelecek. Hedefim 57_58 . İnş olucakInalh cnm bugun bostu ama yıne 70 tane yaptım
Ya bu ısın sonunda ınce fıt olucam ya da hastanelık bakalım:))
Ama cok ıyı gelıyor spor yapmak 3 mıl leslıe de yaptım
Sen suan kac kg sun
Cok gecmıs olsun rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınlhBen yaklaşık bir yıldır hamile kalabilmek için tedavi oluyorum. O yüzden hormon ilaçları falan 75 kiloyum. Ömrümde görmedim ben bu kiloyu. Bebek için katlanırdım sorun değildi ama yaklaşık 15 gün önce 11 haftalık gebeliğim de sonlandırıldı. Şimdi hem fiziksel hemde ruhsal olarak toparlanma lazım. Kilo vermek bana iyi gelecek. Hedefim 57_58 . İnş olucak
Allah gönlüne göre versn canım. İnşaallahBen yaklaşık bir yıldır hamile kalabilmek için tedavi oluyorum. O yüzden hormon ilaçları falan 75 kiloyum. Ömrümde görmedim ben bu kiloyu. Bebek için katlanırdım sorun değildi ama yaklaşık 15 gün önce 11 haftalık gebeliğim de sonlandırıldı. Şimdi hem fiziksel hemde ruhsal olarak toparlanma lazım. Kilo vermek bana iyi gelecek. Hedefim 57_58 . İnş olucak
Teşekkür ederim canım. İnşallah. Rabbim evlat isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Allah gönlüne göre versn canım. İnşaallah
Hadı bakalım 10 gun sonra yaz tekrarBuraya ölçülerimi bırakıyorum :
BOY:157
KİLO:58
BEL:74
KALÇA:98
BASEN:103
bakalım 2 hafta sonra güncelleyeceğim ama çok zor kilo veriyorum ve moralim bozuluyor.Hadı bakalım 10 gun sonra yaz tekrar
Olsun hıc bozma moralınıbakalım 2 hafta sonra güncelleyeceğim ama çok zor kilo veriyorum ve moralim bozuluyor.
Bende. Kilo veremiyorum malesef. Daha önce biraz dikkat edince hafta 1 kilo verirdim. Şimdi razamazda 2 kilo bile veremedim. Ramazan sonuna kadar 2 kilo daha verebilirim inşallahbakalım 2 hafta sonra güncelleyeceğim ama çok zor kilo veriyorum ve moralim bozuluyor.
Aynen canım bende veremiyorum ama zamanla veririz. Durmak yokBugün tartılma günümdü. Sadece yarım kilo vermişim. İncelme belde ve göğüste var. Leslie yaptım 2 mil. Yürüdüm 1 saat.
İstediğim gibi ilerlemiyorum belki ama daha bir hafta oldu. Vazgeçmek yok. Zayıflayacağım ve tiril tiril giyineceğim.
Canım tartıya cok takılmamak lazım aslında onemlı olan ıncelmekBugün tartılma günümdü. Sadece yarım kilo vermişim. İncelme belde ve göğüste var. Leslie yaptım 2 mil. Yürüdüm 1 saat.
İstediğim gibi ilerlemiyorum belki ama daha bir hafta oldu. Vazgeçmek yok. Zayıflayacağım ve tiril tiril giyineceğim.
Bu sure sanırım takılıyor ama ıncelme devam edıyor gıbıAynen canım bende veremiyorum ama zamanla veririz. Durmak yok
Zayıflayalım da ben zevkle yazarım. "Bir ayda nasıl 20 kilo verdim"Bız yıne hergun yazalım
Cunku ben arastırırken hep yenı başlayanlar yazmıs ama devamlılık olmayınca kımseye ornek olmuyor
Barı ılerde okuyan bırılerıne faydamız da olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?