Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Nzlnaz,Karanfil_kokuyor,Kocdayı diğer arkadaşlar sizler ne durumdasınız yapabiliyor musunuz devam ediyor musunuz
ben bu hafta biraz aksattım misafir oruç grip derken az yapabildim. ama Su içmeyi artırdım etkisinin çok olduğunu düşünüyorum.

Nzlnaz,Karanfil_kokuyor,Kocdayı diğer arkadaşlar sizler ne durumdasınız yapabiliyor musunuz devam ediyor musunuz
Aynen devam canım. Sabah kalktım 4 mil Leslie yaptım. Sonra arabik zumba yaptım. Sonra temizliğe giriştim. Bugün yarım kilo vermişimdir

Kızlar supersınız motivasyon yuksek
Ben bugun daha 105 squat yaptım
Bırazdan leslıe yapıcam
Yıne bıtlendım tartıldım 61.7 cıktım bu sefer gıt gıde bu tartı sınırımı bozmaya basladı:)
Sabah markete gıttım annemle babmında sıparısı vardı onlaru verdım tabı benım zayıfet gecırdıgımı düşündüler yınr ana baba yuregısuan onlara gore bır somalılı kadar zayıfım bana ye kızım allah askına ye diyerek ugurlama yaptılar

Anne babalar öyledir. Hep zayıftır çocuklar gözlerinde. Kilo alırsan da şöyle derler"hah böyle iyisin. Daha fazla kilo alma yeter. "
Tabi onları üzme ama insan kaç kilo olursa olsun kendini iyi hissettiği bir kilo oluyor. Hem fiziksel olarak hem ruhsal olarak o kiloda olmak lazım.

Kıyamıyorlar napsınlar

Ben 1 mil yapabildim ancak
Gündüz boya yaptı eşim bende biraz yardım ettim, arkasından temizlik yaptım. Yorurdum 3 mil yapmaya niyetim vardı ama 1 mili anca bitirdim

Ben ne yaptım vallahi önce egzersiz dersimi tam bir saat ardından Leslie 3 mil strong varya heh onu yaptım şimdi yeşil çayımı içiyrm saatim 502 kalori yaktn diyor bana sorsan 1000 kalori yaktn sanki 80 değil 40 kiloyum

Ben ne yaptım vallahi önce online egzersiz dersimi tam bir saat ardından Leslie 3 mil strong varya heh onu yaptım şimdi yeşil çayımı içiyrm saatim 502 kalori yaktn diyor bana sorsan 1000

Ben 1 mil yapabildim ancak
Gündüz boya yaptı eşim bende biraz yardım ettim, arkasından temizlik yaptım. Yorurdum 3 mil yapmaya niyetim vardı ama 1 mili anca bitirdim
Hiç yapmadan yatmamış olmak kadar güzeli var mı gayet iyisin

Maşallah canım tebrik ediyorum seni
Bende normal çay içiyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…