- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Bız yıne hergun yazalım
Cunku ben arastırırken hep yenı başlayanlar yazmıs ama devamlılık olmayınca kımseye ornek olmuyor
Barı ılerde okuyan bırılerıne faydamız da olur:))
aynen katılıyorum. buraya sonucu ve ne zaman başladığımızı ölçülerimizi yazalım tabi zayıflarsakEvet ya her konuyu okudum herkes başlamış ama sonucu yazmamışlar.
Bende okudum ama hep yarıda kalmıs yazılmamıs konu kapanmıs gıbıEvet ya her konuyu okudum herkes başlamış ama sonucu yazmamışlar.
Canım oncee hıcc motıvemızım dustu demıyoruz:))Merhabalar herkese ben yeni üyeyim ve sanırım biraz bu sayfayı kullanma konusunda bilgisizim hata yaparsam kusuruma bakmayın ben yazdım bir sayfada ama meğer eski tarihmiş bende lesli ile kg verdim ancak motivem çok düştü bana da yardım eder misiniz ?
Canım bebegın hayırlı olsun analı babalı buyusun7 aylık bebeğim var ve aşırı kg aldığım bir hamilelik oldu bir ay önce Leslie 3 mil ve diyet ile 25 günde 86.7 kg dan 80.7 kg düştüm ama motivasyonum o kadar çok düştü ki ve sıkılmıştım 2 haftya yakındır ne diyet kaldı ne spor moral çok önemli faktörmüş burdan hergün yaptıklarımı yazıcam bende belki sorumluluk hisseder ve gaza gelirim destek verin lütfen
Her sekılde faydalı hadı yıne basla hepberaber yapalımMerhaba ben devam ediyorum ramazandan dolayı ara verdim biraz.Sonuç olarak bende bacak incelme basen incelme oldu.Spor videolarına bakarken yaptıranın vücut tipine bakıyorum.Leslie nin bacak,basen ve göbek yok.O yüzden yapıyorum.5 yıl önce de yapıyordum şimdi yine doğum kilosu için yaptım.Sıkılaşmak için ilave spor iyi oluyor
Çok teşekkürler çok naziksnz bende aklımdan aynısını geçirdim ilk hedef 75 işe başlama zamanım yakın ve o kadar çirkin eleştirilere maruz kalıyorum ki insanlar siz tepki versenize vermesenizde istediklerini söyleme hakkı buluyorlar kendilerinde benim önümde 2 maksimum 3 ay gibi bir zamanım var bu süre içinde bebeğim uyudukça Leslie ve egzersizler yapmaya çalışınca diyet yeşil çay gibi destekleyici faktörler de olacak tabiCanım bebegın hayırlı olsun analı babalı buyusun
Daha cok kucuk kılonda normal ama emınım hamılelık kılosu oldugu ıcın cok hızlı verıceksın
Hıc moral bozmak yok
Once kucuk hedefler koyalım mesela 80 kıloysan 75 ışk hedef olsun
Ben 30 gunluk program yaptım kendıme 10 gunde bır tartılıyorum
Canım 3 ay degısım ıcın harıka bır zamanÇok teşekkürler çok naziksnz bende aklımdan aynısını geçirdim ilk hedef 75 işe başlama zamanım yakın ve o kadar çirkin eleştirilere maruz kalıyorum ki insanlar siz tepki versenize vermesenizde istediklerini söyleme hakkı buluyorlar kendilerinde benim önümde 2 maksimum 3 ay gibi bir zamanım var bu süre içinde bebeğim uyudukça Leslie ve egzersizler yapmaya çalışınca diyet yeşil çay gibi destekleyici faktörler de olacak tabi
Ayrıca o şaf soylenlere cok sınır oluyorum sıze ne kıme ne dımıÇok teşekkürler çok naziksnz bende aklımdan aynısını geçirdim ilk hedef 75 işe başlama zamanım yakın ve o kadar çirkin eleştirilere maruz kalıyorum ki insanlar siz tepki versenize vermesenizde istediklerini söyleme hakkı buluyorlar kendilerinde benim önümde 2 maksimum 3 ay gibi bir zamanım var bu süre içinde bebeğim uyudukça Leslie ve egzersizler yapmaya çalışınca diyet yeşil çay gibi destekleyici faktörler de olacak tabi
Şuan çok fena gaza gelmiş durumdayım,Canım 3 ay degısım ıcın harıka bır zaman
Bende dogumda cok kılo alanlardanım 84 le doguma gırmıstım kı 58 lerle hamıle kaldım
Sonra 75/76 arası hep cıktım
En son tmm dedım dukan dıyetı yaptım ama katı kurallara uymadan herseyı tam yaglı yedım 59 a kadar dustum o arada sporda yaomadım
3 ay demek ortalama 4 kg kayı bıle olsa 12 kg demek 68 lerı en fazla gormen yanı
Hadı bugun baslangınc olsun yıne baslaa
Ki ben özellikle kadınlar daha acımasız oluyor onu anlmıyrm tiroid hastası oluşum biraz yavaşlatıo beni ama vermedim değil verdim yine verebilirim hepimiz verebilrizAyrıca o şaf soylenlere cok sınır oluyorum sıze ne kıme ne dımı
Ama konusup guya motıve edıyolar ya da akıllarınca bısey yapıyolar sen kımseyı takma
cok iyi ya valla tebrikler. diyettte yapmis miydinGunaydın kızlar
21.gun baslıyorum kılom 60.8
1. Gun 64.4
10 gun 62.2
20 gun 60.8
30 gun
Cok teşekkür ederım cnm tabı cok dıkkat edıyorum zaten sekerı tamamen cıkardım hayatımdancok iyi ya valla tebrikler. diyettte yapmis miydin
Cok sevındımm hadıı bu işler beraber yapınca guzel oluyorŞuan çok fena gaza gelmiş durumdayım,çok teşekkürler başladım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?