• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Ya ekmekle ilgili bişey okudum grupta nettende baktım. Ekmek yemek gerekliymiş tabi tam buğday, çavdar ekmekleri olmalıymış. Ekmek yemeyince simit bölgesi gitmezmiş. Sende bi araştır istersen.
Çok ilginç. Bunu araştıralım. "Yalnız nasıl sinsi sinsi bir sevinç bir gülümseme geldi bana" ekmek yemek serbest olucak diye heralde:halay:

Çok ilginç. Bunu araştıralım. "Yalnız nasıl sinsi sinsi bir sevinç bir gülümseme geldi bana" ekmek yemek serbest olucak diye heralde:halay:

Hahhah çok gülme bence 1 dilimcik yeriz. Ben evde yapıyorum ekmek. Kendim için tam buğday unu alıp yapıcam pazartesi.
Aslında ben ekmek çok yerdim ama birden kestim hiç yiyesim yok ekmek

Merhabalar 😀tartıldım sabah 80.9 çıktım dün bir kere Leslie 3 mil yapma fırsatı yakaladım bugn yine yapacağım

Hahhah çok gülme bence 1 dilimcik yeriz. Ben evde yapıyorum ekmek. Kendim için tam buğday unu alıp yapıcam pazartesi.
Aslında ben ekmek çok yerdim ama birden kestim hiç yiyesim yok ekmek
Bende tam buğday unu alıp ekmek yapmaya karar verdim. Normal unla yapıyordum zaten. Unu sağlıklı olanla değiştirip yaparım. Çok az yiyorum zaten.

dün leslie yaoamadım ama 1 saat yürüdüm. Bugun de spor yapamadım maalesef

Neden yapamadın. Sağlığın yerindedir inş.
Ben 3 mil Leslie yaptım. Ama yemeği kısamadım bugün. Fazla kaçtı😊
şükür iyiyim evde misafir var da ondan :D ayyy yemek konusuna hic girmiyorum azaltayim dedikce artiyor kafayi yemek uzereyim

Kızlar herkese Merhaba!
22 gun
6 mıl
100 squat
5 dakıka karın egzersızı
Ama bu gun cok yorgunum
Ayrıca 60.8 cıkmıstım dun bu sabah 61.3 sınırlerımı zıplattı tartı:)

Kızlar herkese Merhaba!
22 gun
6 mıl
100 squat
5 dakıka karın egzersızı
Ama bu gun cok yorgunum
Ayrıca 60.8 cıkmıstım dun bu sabah 61.3 sınırlerımı zıplattı tartı:)
ya merak edip her gün tartılıyoruz ama yanlış yapıyoruz. çünkü ani şişlikler oluyor kadın olarak :D 10 günde 1 tartılmak daha mantıklı bence

ya merak edip her gün tartılıyoruz ama yanlış yapıyoruz. çünkü ani şişlikler oluyor kadın olarak :D 10 günde 1 tartılmak daha mantıklı bence
Cok haklısın azalmıstır dedım ama:))
Bıraz once dorıtos yedım kucuk bır kase dayanamadım 😂😂😂
Ama yarın bozmak yok
Esımle kızım karsımda catur cutur yeyınce dayanamadımm/)))

Kesinlikle katılıyorum sakın gitti bitti deme spor sonrası banyo sonrası tartışma çok etkilio ben haftada bir ya da dediğiniz gibi 10 günde bir tartılma taraftarıyım ilk başta yazdığım o herşeyi bıraktım 2 hafta kadar demiştm ya bu yüzden oldu moralimi bozduydu bu arada ben Leslie akşam yapabilmem dün misafir vardı şimdi bebişi yıla evi temizle derken akşama kalıcak ama illa yapıcam ben birde online egzersiz ders satın aldıydıö 2 gün önce başladım ama bacaklarım felç eğilip kalkarken çok zorlamyrm o yızden kendimi ama bayanlar misafirlerim dediki sen bayağı zayıflamış son şimdi bunu niye diyorum biliyor musunuz biz sadece diyet yapıp kilo vermediğimiz spor yaptığımız için 5 kg bile versek daha fazla vermiş gibi duruyoruz sıkılaşıyoruz bu yüzden hadi arkadaşlar hadi bu kadar yaptık daha yapabilirz bir kase cips en fazla bir kere fazladan Leslie yapmak hiçbirşey bitmiş demek değil

Nzlnaz,Karanfil_kokuyor,Kocdayı diğer arkadaşlar sizler ne durumdasınız yapabiliyor musunuz devam ediyor musunuz

Back