EdiyoruzDevam ediyorsanız bende başlicam çok kilo aldım bu karantina dönemi
İnşallahh bende yarın itibariyle başliyorum hergün yoklama verelimEdiyoruztoplam 7 gün yaptım.. İlk kez bu kadar istikrarlı gidiyorum.. Nazar demesin inşallahh
Bana uyarİnşallahh bende yarın itibariyle başliyorum hergün yoklama verelim
Yapan yaptım yazsın ozaman herkes takip etsin topiği bildirim alırızBana uyar
süpersin arkadaşım yazmasanda ilham kaynağısın4 nisan cumartesi 12 gün bazen tarihler günleri karıştırıyom dikkatte almayın kızlar
Lesli 3 mil
Crunch frog 100
Şimdi yine yapacam inş
Ediyoruz ☺ toplam 7 gün yaptım.. İlk kez bu kadar istikrarlı gidiyorum.. Nazar demesin inşallahh
Bi alışınca bırakmak istemiyorsun zaten kolay geliyor yemenize dikkat ederseniz baya gidiyorİnşallahh bende yarın itibariyle başliyorum hergün yoklama verelim
Kesinlikle katılıyorumBi alışınca bırakmak istemiyorsun zaten kolay geliyor yemenize dikkat ederseniz baya gidiyor
Ben iyi diyet yapamıyorum ama belli başlı dikkat ediyorum
Ama spor insana iyi geliyor mutlu oluyor
Lesliyle basladığımda diyetle 1 ayda 3.9 kilo verdim canım şuan yine devam ediyorum 1 ay tamamladiğında bakalım kac kilo verecem bende karatay diyeti yapıyorum canım bozma moralini yeter ki kararlı ol kiloların hepsi giderKaç kilo verdin canım ben yarın başlicam birde karatay diyeti yapıcam ay çok moralim bozuk 68kilo olmuşum tam 10kilo vermem gerek
Hoşgeldin aramıza başarırlar canımİnşallahh bende yarın itibariyle başliyorum hergün yoklama verelim
Bende daha çok dikkat edecem yazmaya kızlarBana uyar☺
Teşekkür ederim canım sizde beni motive ediyorsunuz bildirim gelmiyor çoğu zaman girip bakıyom yapanlar yazmış mutlu oluyor bırakmadığınızı görünce tatlı hamurişlerinde uzak dur dikkat et canım yoksa arkası kesilmiyor malesef Allah bağışlasın kuzucuğusüpersin arkadaşım yazmasanda ilham kaynağısınBen iştahım olmamasına rağmen galiba mutlu etsin diye tatlı yiyorum
Evdeyiz ve iki küçük oğlum var biraz zor oluyor
Merhaba canım hoşgeldin aramızaBende evde yürüyorum ama düz yürüyüş. Size katılmak isterim günün sonunda kaç km yürüdüğümü yazarım. 4 gün oldu başlayalı daha önce evde böyle yürüyerek aşırı zayıflamıştım. Kol göbek Bi şey kalmamıştı. Şuan 161 boy 74 kiloyum 1 bebeğim var. Normalde 55 kiloydum. Günlük en az 10. 000 adım atıyorum. 350-400 kalori gidiyor e karantinadayız zaten evdeyiz yediğime içtiğime de dikkat ediyorum. Sizinleyim artık
Olsun canım ara sıra bendede yarım yaptığım yapamadığım oluyor önemli olan hareket etmek2 mil yaptım bugun jimnastikli olandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?