Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Ay ne güzel canım allah'ım kabul etsin inş ramazana'da önden hazırlık oluyor canları sağolsun canım aldınmı görünmeyen bir yere koy ben yeğenlerim geldimi yüksek biryere kaldırıyom çocukların dikkatini çekiyor oyuncak zannediyorlar kuzularım aynen tartı olunca alıp verdiğini görüyon ona göre daha dikkat oluyorsun o zaman yarın lesliye devam iyi geceler canım

Merhaba ben de aralıklı oruç yapıyorum 8 aylık bebeğim.Ben 6 aylık olduktan sonra başladım.Sütün kalitesi yediklerimizle bağlantılı diye.Her yazdıklarınızı okuyorum her gün yapıyorum ama niye yazmıyorum acaba .

Aralıklı oruç ile kaç kilo verdiniz? ben beş gün oldu başlayalı bugünde lesie yapacağım bakalım sonuç ne olacak

Aralıklı oruç ile kaç kilo verdiniz? ben beş gün oldu başlayalı bugünde lesie yapacağım bakalım sonuç ne olacak
Tam 3 ayda 10 kg verdim.16/8 olarak yapıyorum.Ekmek ve hamur işleri,patates,çikolata,sütlü tatlılar hepsini bıraktım.Rafine şeker ve unu bıraktım tamamen.Ama nadiren bozduğum oldu.Diyet olarak değil yaşam şekli yaptım.Emzirme dönemi bitince 18/6 olarak devam etmek istiyorum.Olmazsa da bu düzen iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…