- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 36
Allah kolaylık versin inş hiç bişey olmadan bu haftada geçsin rahatlarsınBen hala calisiyorim haftaya evdeyim insallaj simdi 30 dk leslie 10 dk abs ve 50 squat yaptim haftayi da guzel değerlendirmek istiyorum inşallah
Evet maalesef Allah korusun hepsiniAs canım iyiyim allaha şükür onca risk stres altında çalışanlar varki üzülüyorum o yüzden şikayet falanda edememallah'ım herkesi korusun yarabbim lesliye devam bu günler geçince bol bol çıkarız yine yeter ki bitsin bu kabus canım
Canim bide diyetine dikkat etsen o kadar güzel gidiyor ki insallah diyete de motive olursun3 mil Leslie bol su
Lakin pek kilo veremiyorum
Aşırı dikkatli bir yeme programım YÖK
Sadece 8 sen sonra bişey yemiyotum
Teşekkürler canım şükür iyiyim diyetle lesli egzersize devam evde sen ne diyeti yapıyorsun canım sende iyi hareket ediyor maşallah canım sakın bozma böyle devam30 dk leslie 17 dk hit 10 dk abs
Nasilsiniz kizlar ben si gibiyim su an diyetim de iyi gidiyor
İp atlama bütün kasları özellikle bacakları çalıştırır canım kalça göbek için ebru şallı'nın videoları var ya da baska birinde olabilir önemli olan hareket onları deneyebilirsin düzenli yapılınca etkili oluyor bence canım11.gun üç mil yapıldı
Bu arada ip atlama ne işe yarıyor
Birde benim kalça ve göbek yanı fazlam var oralara bölgesel etkili ama basit egzersiz Öner'iniz var mı
Yemek düzeninde düzensiz olabilirmi canım ne yediğinde cok önemli çayın yanına abur cubur börek yağlı şeyler yiyormusun mesela tatlı şeyleri kestinmi nasıl yapiyorsun canım görünmeyen çok şey yiyoruz onları kesmek lazım3 mil Leslie bol su
Lakin pek kilo veremiyorum
Aşırı dikkatli bir yeme programım YÖK
Sadece 8 sen sonra bişey yemiyotum
Merhaba hoşgeldin canım aramızaMerhabalar ben bir süre ara vermiştim ama yeniden başlıyorum bugün leslie 3 mil ve squat girl in yürüyüş videoları var dönüşümlü olarak onları yapmak istiyorum
Başlangıç tarihi: 30.03.2020
Başlangıç kilo: 75.5
Bel çevresi: 86 cm (en ince yerden ölçtüm)
Merhaba hosbuldumMerhaba hoşgeldin canım aramıza
Porsiyon azaltma bol su akşam belli saatten sonra hiçbirşey yememe şeklindeYemek düzeninde düzensiz olabilirmi canım ne yediğinde cok önemli çayın yanına abur cubur börek yağlı şeyler yiyormusun mesela tatlı şeyleri kestinmi nasıl yapiyorsun canım görünmeyen çok şey yiyoruz onları kesmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?