- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 36
Anladım canım birazda dikkat egzersiz inan kiloların yavaş yavaş gidecekPorsiyon azaltma bol su akşam belli saatten sonra hiçbirşey yememe şeklinde
Çok düzenli değil aslında amacım normal sağlıklı bi rutin oluşturarak kilo vermek ama şuan sanırım mutlu olmak için tatlı yiyorum
:)
İnşallah aslında ben bu şekilde 4 kilo verdimAnladım canım birazda dikkat egzersiz inan kiloların yavaş yavaş gidecek
Olabilir canım fazlada hareket edemiyoruz virüs olayından dolayı sinir stress her tarafımızİnşallah aslında ben bu şekilde 4 kilo verdim
Bu kış ama sanki şu an stresten durdu galiba
Allah kabul etsin canım dime eskiler daha dayanıklı oluyor birazda kendine bakmakla alakalı allah herkese sağlıklı hayırlı ömürler versinBugün oruçluydum yapmadım artık yarın devam Pazartesi Perşembe oruç tutmayı planlıyorum geri kalan günlerde yapacağım inş
Versemde vermesemde spor hayatımın bi parçası olmalı artık
Avrupadayız burda 60 ilk teyze senden benden dinç :)
Spor yapıyorlar bence çok etkisi varAllah kabul etsin canım dime eskiler daha dayanıklı oluyor birazda kendine bakmakla alakalı allah herkese sağlıklı hayırlı ömürler versin
Aynen canim spor dinç saglıklı tutarSpor yapıyorlar bence çok etkisi var
Devam ediyorum canım ben bazen yazmayi unuttum yoksa yapiyorumDevam ediyorsanız bende başlicam çok kilo aldım bu karantina dönemi
Kaç kilo verdin canım ben yarın başlicam birde karatay diyeti yapıcam ay çok moralim bozuk 68kilo olmuşum tam 10kilo vermem gerekDevam ediyorum canım ben bazen yazmayi unuttum yoksa yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?