Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

İki gündür ancak 2mil yapabiliyorum nefes nefese hemde daha öncede, 1mil yapıyordum. İnşallah düzenli devam edeceğim
Kendini yavaş yavaş alıştır canım 1 2 derken 3 mile kadar yaparsın biraz zamanla zorlamadan alışıyor insan belli bor süre sonra inş canım evde oluncada yapabilecegim şeylerde kısıtlı hareketsiz kalmamış oluruz

Kendini yavaş yavaş alıştır canım 1 2 derken 3 mile kadar yaparsın biraz zamanla zorlamadan yaparsım inş canım evde oluncada yapabilecegim şeylerde kısıtlı hareketsiz kalmamış oluruz
Aynen öyle gecen sene, 1mil den geceyim, 2/3dedim olmadı evde oturunca da hareketsiz daha kötü vallahi 2deb başladım bakalım yarın 3.gün nasıl olacak

Selam kızlar, nasılsınız?
H hilalce11 devam ediyor musun hala? Geçmişe bakamadım.
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben motivasyonumu kaybettim toparlayamıyorum bir türlü
Buralar pek gelmiyor hilalce vakit olmuyor herhalde iyiyim allah'a şükür hayal_hatun sen nasılsın canım eve tıkılıp kaldık kilo almamak için kendini toparla ne kadar zamanla biteceğinde belli değil salma canım kendini

Merhaba hoşgeldin aramıza ilk önce hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün canım daha yeni yapmışsın doğumu ödemin bile gitmemiştir tam olarak kilo alınıp veriliyor moralini o yüzden hiç bozma yapabildikçe sporuna beslenmene dikkat et canım bilmiyorum emziriryor musun ama ona göre beslenme düzeni yapsan çok güzel kilon verirsin aralıklı oruç tam anlamıyla nasıl olduğunu bilmiyorum ama sana faydalıysa etkilemeyecekse yapman daha doğru olur günlük olarak buraya yazabilirsin yaptığın sporları gününü falan buradan takip etmesi daha kolay oluyor iyi geceler başarırlar canım

İnşallah eşim şaban ayını hazır evdeyken oruçlu geçireyim dedi baya düzen karıştı
bide üstüne tartıyı kırmış benim oğlanlar
yani bir kilo falan vermiştim en son 60.5 oldum
bakalım daha dikkat etmeliyim tartılınca kontrol sende oluyor neyse yarın devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…