- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Yarın yaparsın sende olsun canımBen bugün yapamadım yoğundu biraz
Kendini yavaş yavaş alıştır canım 1 2 derken 3 mile kadar yaparsın biraz zamanla zorlamadan alışıyor insan belli bor süre sonra inş canım evde oluncada yapabilecegim şeylerde kısıtlı hareketsiz kalmamış oluruzİki gündür ancak 2mil yapabiliyorum nefes nefese hemde daha öncede, 1mil yapıyordum. İnşallah düzenli devam edeceğim
Aynen öyle gecen sene, 1mil den geceyim, 2/3dedim olmadı evde oturunca da hareketsiz daha kötü vallahi 2deb başladım bakalım yarın 3.gün nasıl olacakKendini yavaş yavaş alıştır canım 1 2 derken 3 mile kadar yaparsın biraz zamanla zorlamadan yaparsım inş canım evde oluncada yapabilecegim şeylerde kısıtlı hareketsiz kalmamış oluruz
Ilk başlarda hamlaşıyor insan ama zamanla kaslar gevşeyince tempoya uyum sağlarsın hadi bakalım başarırlar canımAynen öyle gecen sene, 1mil den geceyim, 2/3dedim olmadı evde oturunca da hareketsiz daha kötü vallahi 2deb başladım bakalım yarın 3.gün nasıl olacak
Tesekkur ederim canim motivasyon için her gün 11 devam aşk ı memnu eşliğindeIlk başlarda hamlaşıyor insan ama zamanla kaslar gevşeyince tempoya uyum sağlarsın hadi bakalım başarırlar canım
Aynen birşey izlerken ya da dinlerken daha çabuk geçiyor zaman ben radyo programı ya da müzik açıyorum baya motive ediyor aşk-ı memnuyu kaçırıyorum ama güzel fikirTesekkur ederim canim motivasyon için her gün 11 devam aşk ı memnu eşliğinde
Buralar pek gelmiyor
Merhaba hoşgeldin aramızaİyi geceler kızlar ben 2,5 ay önce doğum yaptım şu an 93 kiloyum boyum 169 lesie yapmaya karar verdim ayrıca aralıklı oruç diyetine başladım bu ilk günüm beni de aranıza alarmısınız moralim kilo yüzünden çok bozuk
Selam dostum ben iki gün oruçluydum. Yapamadım yarın inş tam gaz devam8 nisan çarşamba 16.gün
Lesli 3 mil
Donkey kicks 200
As canımSelam dostum ben iki gün oruçluydum. Yapamadım yarın inş tam gaz devam
Başlayıpbi hafta düzen oturtursan çok kolaylaşıyorYarın inşallah 2 mil ile başlamayı düşünüyorum hadi hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?