• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

As canım iyiyim allaha şükür onca risk stres altında çalışanlar varki üzülüyorum o yüzden şikayet falanda edemem 😔😔allah'ım herkesi korusun yarabbim 🙏lesliye devam bu günler geçince bol bol çıkarız yine yeter ki bitsin bu kabus canım🙏🤗
Evet maalesef Allah korusun hepsini
Dua etmeli tedbir almalıyız

11.gun üç mil yapıldı
Bu arada ip atlama ne işe yarıyor
Birde benim kalça ve göbek yanı fazlam var oralara bölgesel etkili ama basit egzersiz Öner'iniz var mı

30 dk leslie 17 dk hit 10 dk abs
Nasilsiniz kizlar ben si gibiyim su an diyetim de iyi gidiyor

30 dk leslie 17 dk hit 10 dk abs
Nasilsiniz kizlar ben si gibiyim su an diyetim de iyi gidiyor
Teşekkürler canım şükür iyiyim diyetle lesli egzersize devam evde sen ne diyeti yapıyorsun canım sende iyi hareket ediyor maşallah canım sakın bozma böyle devam :spor:

Son düzenleme:
11.gun üç mil yapıldı
Bu arada ip atlama ne işe yarıyor
Birde benim kalça ve göbek yanı fazlam var oralara bölgesel etkili ama basit egzersiz Öner'iniz var mı
İp atlama bütün kasları özellikle bacakları çalıştırır canım kalça göbek için ebru şallı'nın videoları var ya da baska birinde olabilir önemli olan hareket onları deneyebilirsin düzenli yapılınca etkili oluyor bence canım

3 mil Leslie bol su
Lakin pek kilo veremiyorum
Aşırı dikkatli bir yeme programım YÖK
Sadece 8 sen sonra bişey yemiyotum
Yemek düzeninde düzensiz olabilirmi canım ne yediğinde cok önemli çayın yanına abur cubur börek yağlı şeyler yiyormusun mesela tatlı şeyleri kestinmi nasıl yapiyorsun canım görünmeyen çok şey yiyoruz onları kesmek lazım :KK72:

Merhabalar ben bir süre ara vermiştim ama yeniden başlıyorum bugün leslie 3 mil ve squat girl in yürüyüş videoları var dönüşümlü olarak onları yapmak istiyorum

Başlangıç tarihi: 30.03.2020
Başlangıç kilo: 75.5
Bel çevresi: 86 cm (en ince yerden ölçtüm) 😁

Merhabalar ben bir süre ara vermiştim ama yeniden başlıyorum bugün leslie 3 mil ve squat girl in yürüyüş videoları var dönüşümlü olarak onları yapmak istiyorum

Başlangıç tarihi: 30.03.2020
Başlangıç kilo: 75.5
Bel çevresi: 86 cm (en ince yerden ölçtüm) 😁
Merhaba hoşgeldin canım aramıza 🤗

Yemek düzeninde düzensiz olabilirmi canım ne yediğinde cok önemli çayın yanına abur cubur börek yağlı şeyler yiyormusun mesela tatlı şeyleri kestinmi nasıl yapiyorsun canım görünmeyen çok şey yiyoruz onları kesmek lazım :KK72:
Porsiyon azaltma bol su akşam belli saatten sonra hiçbirşey yememe şeklinde
Çok düzenli değil aslında amacım normal sağlıklı bi rutin oluşturarak kilo vermek ama şuan sanırım mutlu olmak için tatlı yiyorum
:)

Back