- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Sormadım hiç canım hedef kilon kaç25 Mart Salı
Başlangıç kilom:59.6
1.gün lesli 3 mil
harikasın canım tebrik ederimİyı günler kızlar yazamadım ama lesli düzenlı yaptım ve pazar günü 1 ay oldu yanlış hesaplamadıysam ara sıra yapamadıgım yarım yaptıgımda oldu karatay beslenmeside yapıyorum bildiğiniz gibi
Eki Görüntüle 2608536
30 gün 3 mil yapildı
Başlangıç kilom:63.5
Bugünkü kilom:59.6
Fark:-3.9
Günaydın canım 55-50 arası inebilirsem dahada inerim inşSormadım hiç canım hedef kilon kaç
Saol canım sende harika gidiyorsunharikasın canım tebrik ederim
yazmasam da hergün devam ediyorum ben de 3 nisana kadar sıkı yapıyorum kontrolüm var kıloya takılmıyorum gerçi çünkü incelme çok belliSaol canım sende harika gidiyorsun
Evet canım düzenli yapıldığında farkediliyor rakamdan daha fazlasını hissediyorum bendeyazmasam da hergün devam ediyorum ben de 3 nisana kadar sıkı yapıyorum kontrolüm var kıloya takılmıyorum gerçi çünkü incelme çok belli
Bende aynı şekilde daha fazla kilo vermiş gibi görünüyor dışardanEvet canım düzenli yapıldığında farkediliyor rakamdan daha fazlasını hissediyorum bende
Aynn canim öyleBende aynı şekilde daha fazla kilo vermiş gibi görünüyor dışardan
Ben hala calisiyorim haftaya evdeyim insallaj simdi 30 dk leslie 10 dk abs ve 50 squat yaptim haftayi da guzel değerlendirmek istiyorum inşallahSelam kızlar
Nasıl gidiyor karantina günleri
Yürüyüş yapılacak en güzel günlerde maalesef evdeyiz neyseki Leslie yapıyoruz
3 mil yapıldı
As canım iyiyim allaha şükür onca risk stres altında çalışanlar varki üzülüyorum o yüzden şikayet falanda edememSelam kızlar
Nasıl gidiyor karantina günleri
Yürüyüş yapılacak en güzel günlerde maalesef evdeyiz neyseki Leslie yapıyoruz
3 mil yapıldı
Merhaba canım benim yeni doldu 1 ayım 3.9 kilo gittiKilo veren var mı kızlar
Maşallah çok güzelMerhaba canım benim yeni doldu 1 ayım 3.9 kilo gitti
Saol canımMaşallah çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?