Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Şu anda herkes aynı durumda herkesin düzeni bozuldu ister istemez bu da diyete spora yansıyor ama bırakmayın bu zor günler geçecek kaldığımız yerden hep beraber devam edelim ☺
Allahin izninle gelip geçsin inş yürüyüşlerde çıkamayınca evde iyi oluyor elimde geldikçe yapmaya çalışıyorum canım maksat hareket olsun

Son düzenleme:
Aman canım dikkat et yediklerine veremesekte kiloyu korumak bile önemli maşallah sendede istikrar var aynn canım kalkıp başlayınca bitiyor benimde hiç giymediğim spor ayakkabi var bende yapayım iyi fikir oldu banada daha rahat olur

Süper zaten durumlar belli değil
Spor birazda insanı mutlu ediyor
Karamsar ve depresif bi dönemdeyiz
Bunedenle daha dikkatle yapmalıyız
Evet malesef ne kadar süreceğinde belli değil hem mutlu olup enerjini yüksetiyor sürekli otur otur hamlaşıyor insan iyi geliyor birazda olsa bişeyleri düşünmüyorum psikolojide iyi geliyor aynen dahada dikkat etmeliyiz

2gundr yazamadm.ama.yaptim ki,kar malum.evdeyiz bol bol.bahvemde yaptm valla ipmde atladm giremedim pek buraya giremezsemde yapiom.guzelce streste iyice spora verdm.kendimi yaza kadar inş biter bu virüs yaa bizde huzurla rahatça dolaniriz inşallah Allah'ım.yardimcimz olsn

Bende öyle yazamadığım oluyor ama geçte olsa yazmaya çalışıyorum canım amin canım inş bitsin gitsin bu lanet virüs

Maşallah harikasın bence gayet güzel çünkü kilon az ben bu 5 le başlayan sayıları hayatta göremem 6 Lara da razıyım ben gerçi

Bir ay daha yapmaya başladım
Baslangıç kilom
Maşallah harikasın☺ bence gayet güzel çünkü kilon az ben bu 5 le başlayan sayıları hayatta göremem ☹ 6 Lara da razıyım ben gerçi
saol canım seninde maşallahın var görürsün görürsün yeter ki yapmaya çalış beslenmene dikkat et bir bakmışsın gitmiş kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…