- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Allahin izninle gelip geçsin inş yürüyüşlerde çıkamayınca evde iyi oluyor elimde geldikçe yapmaya çalışıyorum canım maksat hareket olsunŞu anda herkes aynı durumda herkesin düzeni bozuldu ister istemez bu da diyete spora yansıyor ama bırakmayın bu zor günler geçecek kaldığımız yerden hep beraber devam edelim ☺
Aman canım dikkat et yediklerine veremesekte kiloyu korumak bile önemli maşallah sendede istikrar var aynn canım kalkıp başlayınca bitiyor benimde hiç giymediğim spor ayakkabi var bende yapayım iyi fikir oldu banada daha rahat olurAynen stressden yesemde gündüz yiyorum 8 dem sonra bırakıyorum
3 mil yaptım bugün üç günü geride bıraktım bir alışınca yapmak zor gelmiyor
Spor ayakkabılarımı yıkadım ev içimde giyip yapıyorum daha zevkli hale geldi
Evet malesef ne kadar süreceğinde belli değil hem mutlu olup enerjini yüksetiyor sürekli otur otur hamlaşıyor insan iyi geliyor birazda olsa bişeyleri düşünmüyorum psikolojide iyi geliyor aynen dahada dikkat etmeliyizSüper zaten durumlar belli değil
Spor birazda insanı mutlu ediyor
Karamsar ve depresif bi dönemdeyiz
Bunedenle daha dikkatle yapmalıyız
Bende öyle yazamadığım oluyor ama geçte olsa yazmaya çalışıyorum canım amin canım inş bitsin gitsin bu lanet virüs2gundr yazamadm.ama.yaptim ki,kar malum.evdeyiz bol bol.bahvemde yaptm valla ipmde atladm giremedim pek buraya giremezsemde yapiom.guzelce streste iyice spora verdm.kendimiyaza kadar inş biter bu virüs yaa bizde huzurla rahatça dolaniriz inşallah Allah'ım.yardimcimz olsn
Bende öyle yazamadığım oluyor ama geçte olsa yazmaya çalışıyorum canım amin canım inş bitsin gitsin bu lanet virüs
Aynem cnm inşallah Dua edelim bol.bol inş duzelir
29.gün 3 mil yapıldı
Maşallah harika gidiyorsunuz bende annemlere geçince basliycam hemen günlerdir yapamayınca farkediyorum vücudum ağırlaştı sanki4, gün 3 mil yaptim basim ağrıyordu ama genede zinciri kırmak istemedim
Saol canım olsun annene geçince devam edersinMaşallah harika gidiyorsunuz bende annemlere geçince basliycam hemen günlerdir yapamayınca farkediyorum vücudum ağırlaştı sanki
İnşallah canımSaol canım olsun annene geçince devam edersin
Maşallah harikasınİyı günler kızlar yazamadım ama lesli düzenlı yaptım ve pazar günü 1 ay oldu yanlış hesaplamadıysam ara sıra yapamadıgım yarım yaptıgımda oldu karatay beslenmeside yapıyorum bildiğiniz gibi
Eki Görüntüle 2608536
30 gün 3 mil yapildı
Başlangıç kilom:63.5
Bugünkü kilom:59.6
Fark:-3.9
saol canım seninde maşallahın var görürsün görürsün yeter ki yapmaya çalış beslenmene dikkat et bir bakmışsın gitmiş kilolarMaşallah harikasın☺ bence gayet güzel çünkü kilon az ben bu 5 le başlayan sayıları hayatta göremem ☹ 6 Lara da razıyım ben gerçi
Ay inşallahBir ay daha yapmaya başladım
Baslangıç kilom
saol canım seninde maşallahın var görürsün görürsün yeter ki yapmaya çalış beslenmene dikkat et bir bakmışsın gitmiş kilolar
İnş inş bakalım nasıl olacak canım sonuç evdeyiz zaten ne kadar yapsak kârAy inşallah ☺ sonucunu merak ediyorum bu ay ki kadar versen süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?