Evet diğer türlü insan useniyor bırakıyor böyle biraz yavaş gidiyor kilolar ama inşallah herkesin dediği gibi kalıcı olurDime canım evede uyuyoruz iyi oluyor iki iki iş olmaz en azından
Bir kaç gündür yazmayınca bıraktın sanmıştım Leslie yi yapmayıSende canım süpersin
Olur canım yeterki dikkat et boyle devam et senEvet diğer türlü insan useniyor bırakıyor böyle biraz yavaş gidiyor kilolar ama inşallah herkesin dediği gibi kalıcı olur
Yok canım yazmayı unuttum bazende üşengeçlik benimkisiBir kaç gündür yazmayınca bıraktın sanmıştım Leslie yi yapmayı ☺
Olsun canım ip atlamışsın önemli olan hareket etmenBugün yapamadm malesef ama yarın inşallah devam sadece 200ip atladım
Aynen kuzum hiç yoktan iyiOlsun canım ip atlamışsın önemli olan hareket etmen
Kendine dikkat et canım allah'a emanet olBen bugün izne çıktım bu hafta yapamiycam ama takip edicem sizi ve ilk fırsatta yine basliycam yazicam buraya ☺
Sende canımKendine dikkat et canım allah'a emanet ol
Şu anda herkes aynı durumda herkesin düzeni bozuldu ister istemez bu da diyete spora yansıyor ama bırakmayın bu zor günler geçecek kaldığımız yerden hep beraber devam edelimEvet Pazartesi salı yapamadım vee
Bugün sonunda 30 dakika Leslie yaptım
Evden çıkmıyoruz ailecek
Ve çok yoruluyorum bahar yorgunluğu da cabası adet bekliyorum anlayacağınız işim zor
Evde stresten yiyoruz
Ama spora bi düzene girince bırakmıyorum
ben gece yapıyordum ama gün işinde canım çıkınca yapamadım
Aynen enerjisi artıyor insanınBugün üç mil yaptım çok şükür
Zaten zayıflamasak bile hareket etmek iyi geliyor
Aynn canım dışarıda çıkamıyoruz hareketsiz kalmayalımBugün üç mil yaptım çok şükür
Zaten zayıflamasak bile hareket etmek iyi geliyor
Aynen stressden yesemde gündüz yiyorum 8 dem sonra bırakıyorumAynn canım dışarıda çıkamıyoruz hareketsiz kalmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?