Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

20 ip atlama
20 mekik
20 dk yoga ve 15 dk leslie.

Arkadaslar yaklasik bir iki aydir kilo vermeyi kafama koymustum, en son tartida 63 ü gordum. Ve ben gecen sene 55 kiloydum. Leslie,yoga,fitness gibi sporlari evde yapmaya basladim. Artik spor benim hayatimin bir parcasi gibi olmustu. Yaklasik bir aylik surecte sporumu aksatmamaya onem gosterdim. Ogretmenim ben katlar arasinda hic asansor kullanmadim, 3 kilo vererek suan tartida 60 kg i gordum ve cok mutlu oldum. Yaptiklarimi anlatmak isterim. Porsiyon kucultmek kesinlikle cok etkili. Pilav ve makarna tarzi yemekleri hep normalde yedigimden daha az yedim. Ekmegim zaten tam bugday ekmegiydi. Ara öğünlerimi aksatmadim elma, yogurt ne bulursam yedim ve 1,5 lt suya bir yesil elma, yarim limon bi cubuk tarcin ekledim kaynattim ve aksam 5 ten sonra tamamen bunu ictim. Normal suyla birlikte neredeyse gun icinde 3 lt su tukettim. Yesil cay sevmedigim icin aksamlari normal cayimi ictim. Spor ve dengeli beslenme artik benim hayat tarzim oldu diyebilirim.
Sizlere de tavsiyem, kafaya koyarsaniz, yaparsinizz, spora devammm

Evet Pazartesi salı yapamadım vee
Bugün sonunda 30 dakika Leslie yaptım
Evden çıkmıyoruz ailecek
Ve çok yoruluyorum bahar yorgunluğu da cabası adet bekliyorum anlayacağınız işim zor
Evde stresten yiyoruz
Ama spora bi düzene girince bırakmıyorum
ben gece yapıyordum ama gün işinde canım çıkınca yapamadım

Şu anda herkes aynı durumda herkesin düzeni bozuldu ister istemez bu da diyete spora yansıyor ama bırakmayın bu zor günler geçecek kaldığımız yerden hep beraber devam edelim

Aynn canım dışarıda çıkamıyoruz hareketsiz kalmayalım
Aynen stressden yesemde gündüz yiyorum 8 dem sonra bırakıyorum
3 mil yaptım bugün üç günü geride bıraktım bir alışınca yapmak zor gelmiyor
Spor ayakkabılarımı yıkadım ev içimde giyip yapıyorum daha zevkli hale geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…