Aynen iyimis valla cnm dur bende ona başlıym en iyisi cnm haftaya Çarşamba diyetisyene randevum var konscm bunu yapamdm pek diye olmazsa dönüş yaparım sağol cnm valla sayende inş veririm biraz kilo 10kilo fazlam var inş vericemEvet karbonhidrat yok ekmek pilav makarna un şeker yok gerisi serbest ya insan sıkılmıyor ne yemek yapicam diye dusunmekte yok ona uygun pişir herşeyi ye rahat o yönden
İnşallah canım verirsin fazla değilmiş vermen gereken benim yolum çok uzun ama önemli olan vazgeçmemekAynen iyimis valla cnm dur bende ona başlıym en iyisi cnm haftaya Çarşamba diyetisyene randevum var konscm bunu yapamdm pek diye olmazsa dönüş yaparım sağol cnm valla sayende inş veririm biraz kilo 10kilo fazlam var inş vericem
Valla.bana çok geliyor onu vermek cnm ya inş veirriz hepimiz istegimiz gibi fit oluruz,İnşallah canım verirsin fazla değilmiş vermen gereken benim yolum çok uzun ama önemli olan vazgeçmemek
Eğer yemene içmenede dikkat edersen 1 ayda 5 6 kilo vereblrsnLeslie 3 mil yaparak 1 ayda ne kadar kilo vereceğiz birbirimize destek olarak bırakmadan 1 ayı tamamlayıp sonucu görmek istiyorum
EvetEğer yemene içmenede dikkat edersen 1 ayda 5 6 kilo vereblrsn
HarikaEvet ☺ 1 ay oldu Karatay beslenmesi ve Leslie 3 mil ile 6 kilo verdim
İnşallah canım ben burada olucam hep beklerimHarikadarısı bana doğumdan sonra
Kactan dustun canimBenim bugün bir ay oldu Karatay beslenmesi ve Leslie 3 mil yaptım 6 kilo vermişim açıkçası ben biraz daha fazla bekliyordum
Söylemeye dilim bile varmıyor 98Kactan dustun canim
Harikasın canım tebrik ediyorum seniBenim bugün bir ay oldu Karatay beslenmesi ve Leslie 3 mil yaptım 6 kilo vermişim açıkçası ben biraz daha fazla bekliyordum ☹
Olcu aldın mi oeki 6 kilo yagdan vermen süper bisey incelme uzerinden git gayet iyi vermissin devam et yaomasan ustune koysan daha mi iyiSöylemeye dilim bile varmıyor 98
Doğru söylüyorsun ölçü almamıştım ama olmayan pantolon oldu gömlek oldu incelme baya olmuş sankiOlcu aldın mi oeki 6 kilo yagdan vermen süper bisey incelme uzerinden git gayet iyi vermissin devam et yaomasan ustune koysan daha mi iyi
Tabi ki olur 6 kilo az degil sen devam et.hic birakma ilerde sporu da artirirsin 80 70 derken gor bak nasil mutlu olursunDoğru söylüyorsun ölçü almamıştım ama olmayan pantolon oldu gömlek oldu incelme baya olmuş sanki
Ay inşallah yaza kadar 70 in altına inerimTabi ki olur 6 kilo az degil sen devam et.hic birakma ilerde sporu da artirirsin 80 70 derken gor bak nasil mutlu olursun
Karatay bitakma inersin canim suyu da mutlaka 3 lt ic sporu da arttirAy inşallah yaza kadar 70 in altına inerim
Çok alıştım zaten bırakmayı düşünmüyorum 3 lt den fazla içiyorum emzirdigim için süt olsun bebeğime diye havalar biraz daha isinsa günlük yürüyüşe de cikicam bebeğimleKaratay bitakma inersin canim suyu da mutlaka 3 lt ic sporu da arttir
Canim ekmek ve tatli yememeue dikkat et yeter donunce müthiş devam edersin bozma motalini stres yapmazsan yediklerin kilo yapmazYalnız bu hafta izne çıkıyoruz ve bir ay sonra donucez o yüzden ne kadar istemesemde bozulacak düzenim ilk 10 gün kayınvalidemlerdeyiz orda mecbur ne varsa ondan yicem bide emziriyorum diye ye diye zorliyacaklar sonra anneme gecicez 20 gün kadar orda sporumu ve beslenmemi ayarlayabilirim yine bu ay eksiyi geçtim kilo almadan gelirsem sukredicem
Teşekkür ederim baya moral oldu söylediklerinCanim ekmek ve tatli yememeue dikkat et yeter donunce müthiş devam edersin bozma motalini stres yapmazsan yediklerin kilo yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?