Saol canım evet if diyetiylede çok başarılı olanları duyuyorum yanına hareket sporda var daha hızlı vermişsindir eminim canımTeşekkür ederimcanım senin tabaklarından etkileniyorum bu arada.Aralıklı oruç yapıyorum bir de ikisi birlikte basenden vermemi sağladı sanki.İlave pilates,zumba yapmaya çalışıyorum daha çok leslie ye ağırlık veriyorum daha iyi hissediyorum
Bazen benimde yapamadığı oluyor canım olsun belirlendigi günler zamanlar yapmada faydalı olacaktırMerhaba gün aşırı Leslie 2 mil yapıyorum ben de .Her akşam yapıp sıkılmak istemiyorumBir dönem 7 kilo verip epey incelmiştim. Diyetimin de 4. günündeyim Takipteyim.
Ay canım çok güzel vermişsin bunlar emin ol kalıcı giden kilolar sağlıklı yavaş verilen kilolar her zaman daha iyiBenim bugün bir ay oldu Karatay beslenmesi ve Leslie 3 mil yaptım 6 kilo vermişim açıkçası ben biraz daha fazla bekliyordum ☹
Bende öyle düşünüyorum hiç diyetteymişim gibi degilim sağlıklı dengeli beslenme olarak böyle devam edebilirimTeşekkür ederim ☺ benimde tek tesellim o zaten çünkü hiç diyette gibi hissetmiyorum kendimi çünkü diyet değil sağlıklı beslenme yaptığım şey ömür boyu bu şekilde beslenebilirim yani devamlılığı olacağı için geri almam inşallah diye düşünüyorum
Aynn canım bunları yiyince acıkma falan olmuyor eskiden gözümüz doymuyormuş bunu anladım bide ekmek hamurişi cok acıktırıyor insanı onu kesince bir rahatlama enerji geldi bana diğer diyetlerde hiç uğraştığıma değmiyor sürekli 5 6 öğün bana göre değil ne pişirecem derdim yok iki öğünde illa bişeyler buluyorum rahat benim içindeKaratay beslenmesi yapıyorum sabah 2 yumurta peynir zeytin ceviz yeşillik doyuruyor zaten akşamda et tavuk balık baklagil yemeği veya sebze yemeği bunlardan birini yapıyorum tabiki zeytinyağı ile yanında salata ve yoğurt yatana kadar veya arada birşey yemek yok sekersiz çay kahve ve soda içiyorum arada 3 lt falan da su içiyorum ( zorlada olsa içiyorum 5 aylık bebeğim var emziriyorum çünkü süt olmasi için☺ ) bu şekilde bir aydır hiç zorlanmadım hiç canım birşey çekmedi gayet kolay geçti çok şükür
İnş canımValla.bana çok geliyor onu vermek cnm ya inş veirriz hepimiz istegimiz gibi fit oluruz,
Dikkat edin canım kendinize bende bu aralar yürüyüşe çıkmıyorum son durumlardan dolayı içimde gelmiyor evde bişeyler yapacaz artık lesli v.s gibiBende inş yarın başlıyorum buraya yazayımda söz yerine geçsin yurtdışındayım virüs nedeniyle evdeyiz kilo almayalım
Inş canım her yerde var malesef sağsalim bir atlata bilsekEvet İtalya'dan sonra bi panik başladı Avrupa'da inş çabucak geçer
HarikasınMerhaba kızlar bu aralar yazamadım bir türlü kusura bakmayın
19.gün 15 dakika 1mil yapabildim
20 gün yapamadım
21 gün 3 mil
22 3mil
Birazdan yine yapacam inş
Hazirladigin tabakları görüyorum çok güzel sağlıklı olan herşey var ve gayet dolu dolu doyurucuBende öyle düşünüyorum hiç diyetteymişim gibi degilim sağlıklı dengeli beslenme olarak böyle devam edebilirim
Aynen bende öyle öğlen şunu yemem lazım akşam şunu evdeki diğer kisilere başka kendine yağsız tuzsuz olmuyordu öyle insan bir süre sonra bırakıyor ama böyle doğru pişir herşeyi ye çok fazla seçenek var hemde aynı yemegi beraber yiyoruzAynn canım bunları yiyince acıkma falan olmuyor eskiden gözümüz doymuyormuş bunu anladım bide ekmek hamurişi cok acıktırıyor insanı onu kesince bir rahatlama enerji geldi bana diğer diyetlerde hiç uğraştığıma değmiyor sürekli 5 6 öğün bana göre değil ne pişirecem derdim yok iki öğünde illa bişeyler buluyorum rahat benim içinde
Sende canım süpersinHarikasın ☺
Saol canım allah verdiyse artıkHazirladigin tabakları görüyorum çok güzel sağlıklı olan herşey var ve gayet dolu dolu doyurucu ☺
Dime canım evede uyuyoruz iyi oluyor iki iki iş olmaz en azındanAynen bende öyle öğlen şunu yemem lazım akşam şunu evdeki diğer kisilere başka kendine yağsız tuzsuz olmuyordu öyle insan bir süre sonra bırakıyor ama böyle doğru pişir herşeyi ye çok fazla seçenek var hemde aynı yemegi beraber yiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?