Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Merhaba kızlar bu aralar yazamadım bir türlü kusura bakmayın
19.gün 15 dakika 1mil yapabildim
20 gün yapamadım
21 gün 3 mil
22 3mil
Birazdan yine yapacam inş

Saol canım evet if diyetiylede çok başarılı olanları duyuyorum yanına hareket sporda var daha hızlı vermişsindir eminim canım

Bende öyle düşünüyorum hiç diyetteymişim gibi degilim sağlıklı dengeli beslenme olarak böyle devam edebilirim

Aynn canım bunları yiyince acıkma falan olmuyor eskiden gözümüz doymuyormuş bunu anladım bide ekmek hamurişi cok acıktırıyor insanı onu kesince bir rahatlama enerji geldi bana diğer diyetlerde hiç uğraştığıma değmiyor sürekli 5 6 öğün bana göre değil ne pişirecem derdim yok iki öğünde illa bişeyler buluyorum rahat benim içinde

Bende inş yarın başlıyorum buraya yazayımda söz yerine geçsin yurtdışındayım virüs nedeniyle evdeyiz kilo almayalım
Dikkat edin canım kendinize bende bu aralar yürüyüşe çıkmıyorum son durumlardan dolayı içimde gelmiyor evde bişeyler yapacaz artık lesli v.s gibi

Aynen bende öyle öğlen şunu yemem lazım akşam şunu evdeki diğer kisilere başka kendine yağsız tuzsuz olmuyordu öyle insan bir süre sonra bırakıyor ama böyle doğru pişir herşeyi ye çok fazla seçenek var hemde aynı yemegi beraber yiyoruz

Dime canım evede uyuyoruz iyi oluyor iki iki iş olmaz en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…