Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Teşekkür ederim canım senin tabaklarından etkileniyorum bu arada.Aralıklı oruç yapıyorum bir de ikisi birlikte basenden vermemi sağladı sanki.İlave pilates,zumba yapmaya çalışıyorum daha çok leslie ye ağırlık veriyorum daha iyi hissediyorum

Olsun cnm 6kilo.super bnce az verilmesi kalıcı vermiş olmana işaret daha sağlıklı tebrik ederim seni
Teşekkür ederim benimde tek tesellim o zaten çünkü hiç diyette gibi hissetmiyorum kendimi çünkü diyet değil sağlıklı beslenme yaptığım şey ömür boyu bu şekilde beslenebilirim yani devamlılığı olacağı için geri almam inşallah diye düşünüyorum

Almazssin cnm.en güzelini yapıyorsun zaten diyet olarak bakınca bu olaya gerçekten çok sıkıcı geliyor bana yapamıyorm bı turlu canım hbire birşeyler istiyor sen nasıl basariyorsun bu sağlıklı beslenme olayını

Karatay beslenmesi yapıyorum sabah 2 yumurta peynir zeytin ceviz yeşillik doyuruyor zaten akşamda et tavuk balık baklagil yemeği veya sebze yemeği bunlardan birini yapıyorum tabiki zeytinyağı ile yanında salata ve yoğurt yatana kadar veya arada birşey yemek yok sekersiz çay kahve ve soda içiyorum arada 3 lt falan da su içiyorum ( zorlada olsa içiyorum 5 aylık bebeğim var emziriyorum çünkü süt olmasi için ) bu şekilde bir aydır hiç zorlanmadım hiç canım birşey çekmedi gayet kolay geçti çok şükür

Bnde diyetsyene gttm güya ama verdiği liste karışık geldi baya yapamaiyrm tam cnm olmazsa dnein gibi yapıyım bende karbonhidrat yoktu sanırım degilmi bu Karatay da Allah bağışlasın buarada cnm bebisni iç tabi bol bol.sutun olsn

Evet karbonhidrat yok ekmek pilav makarna un şeker yok gerisi serbest ya insan sıkılmıyor ne yemek yapicam diye dusunmekte yok ona uygun pişir herşeyi ye rahat o yönden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…