- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım dışardan eve gelince yorgunluktan unuttum yoksa yazacaktımKimseden ses çıkmıyor herkes bıraktı mı yoksa ☹
Harikasın ben bıraksam bile sen birakmazsin gibime geliyor çok güveniyorumYok canım dışardan eve gelince yorgunluktan unuttum yoksa yazacaktım
Bende sizlere çok güveniyorum canım harikasinız çünkü hepiniz bazen bildirim gelmiyor bıraktılarmı acaba diyorum girince bir bakıyom bir sürü mesaj görünce mutlu oluyomHarikasın ben bıraksam bile sen birakmazsin gibime geliyor çok güveniyorum ☺
Bende mutlu oluyorum moral oluyor yalnız olmadığımı bilmekBende sizlere çok güveniyorum canım harikasinız çünkü hepiniz bazen bildirim gelmiyor bıraktılarmı acaba diyorum girince bir bakıyom bir sürü mesaj görünce mutlu oluyom
Bende mutlu oluyorum moral oluyor yalnız olmadığımı bilmekBende sizlere çok güveniyorum canım harikasinız çünkü hepiniz bazen bildirim gelmiyor bıraktılarmı acaba diyorum girince bir bakıyom bir sürü mesaj görünce mutlu oluyom
Merhaba canım farkı hissediyormusun çaban bile çok güzel bebegin olmasına ragmen vakit ayırmaya çalışman tebrik ederim seni canimMerhaba ben de yaklaşık iki aydıe leslie 2 mil yapıyordum.3 mile geçtim bebeğim fırsat verdikçe devam ediyorum.Sizleri takipteyim
Olsun cnm 6kilo.super bnce az verilmesi kalıcı vermiş olmana işaret daha sağlıklı tebrik ederim seniBenim bugün bir ay oldu Karatay beslenmesi ve Leslie 3 mil yaptım 6 kilo vermişim açıkçası ben biraz daha fazla bekliyordum ☹
Teşekkür ederim benimde tek tesellim o zaten çünkü hiç diyette gibi hissetmiyorum kendimi çünkü diyet değil sağlıklı beslenme yaptığım şey ömür boyu bu şekilde beslenebilirim yani devamlılığı olacağı için geri almam inşallah diye düşünüyorumOlsun cnm 6kilo.super bnce az verilmesi kalıcı vermiş olmana işaret daha sağlıklı tebrik ederim seni
Almazssin cnm.en güzelini yapıyorsun zaten diyet olarak bakınca bu olaya gerçekten çok sıkıcı geliyor bana yapamıyorm bı turlu canım hbire birşeyler istiyor sen nasıl basariyorsun bu sağlıklı beslenme olayınıTeşekkür ederim ☺ benimde tek tesellim o zaten çünkü hiç diyette gibi hissetmiyorum kendimi çünkü diyet değil sağlıklı beslenme yaptığım şey ömür boyu bu şekilde beslenebilirim yani devamlılığı olacağı için geri almam inşallah diye düşünüyorum
Karatay beslenmesi yapıyorum sabah 2 yumurta peynir zeytin ceviz yeşillik doyuruyor zaten akşamda et tavuk balık baklagil yemeği veya sebze yemeği bunlardan birini yapıyorum tabiki zeytinyağı ile yanında salata ve yoğurt yatana kadar veya arada birşey yemek yok sekersiz çay kahve ve soda içiyorum arada 3 lt falan da su içiyorum ( zorlada olsa içiyorum 5 aylık bebeğim var emziriyorum çünkü süt olmasi için ) bu şekilde bir aydır hiç zorlanmadım hiç canım birşey çekmedi gayet kolay geçti çok şükürAlmazssin cnm.en güzelini yapıyorsun zaten diyet olarak bakınca bu olaya gerçekten çok sıkıcı geliyor bana yapamıyorm bı turlu canım hbire birşeyler istiyor sen nasıl basariyorsun bu sağlıklı beslenme olayını
Bnde diyetsyene gttm güya ama verdiği liste karışık geldi baya yapamaiyrm tam cnm olmazsa dnein gibi yapıyım bende karbonhidrat yoktu sanırım degilmi bu Karatay da Allah bağışlasın buarada cnm bebisni iç tabi bol bol.sutun olsnKaratay beslenmesi yapıyorum sabah 2 yumurta peynir zeytin ceviz yeşillik doyuruyor zaten akşamda et tavuk balık baklagil yemeği veya sebze yemeği bunlardan birini yapıyorum tabiki zeytinyağı ile yanında salata ve yoğurt yatana kadar veya arada birşey yemek yok sekersiz çay kahve ve soda içiyorum arada 3 lt falan da su içiyorum ( zorlada olsa içiyorum 5 aylık bebeğim var emziriyorum çünkü süt olmasi için☺ ) bu şekilde bir aydır hiç zorlanmadım hiç canım birşey çekmedi gayet kolay geçti çok şükür
Evet karbonhidrat yok ekmek pilav makarna un şeker yok gerisi serbest ya insan sıkılmıyor ne yemek yapicam diye dusunmekte yok ona uygun pişir herşeyi ye rahat o yöndenBnde diyetsyene gttm güya ama verdiği liste karışık geldi baya yapamaiyrm tam cnm olmazsa dnein gibi yapıyım bende karbonhidrat yoktu sanırım degilmi bu Karatay da Allah bağışlasın buarada cnm bebisni iç tabi bol bol.sutun olsn