• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Benim olmak istediğim kilodasin ☹ ben zorlanmiyorum şu an diyetteyim gibi gelmiyor gayet doyuyorum inşallah yanlış yapmıyorumdur
Bende öyleyim canım yaptığım tabakla dogru beslenmeyle doyuyorum faydasıda olduguna inanıyorum kaçamak o bu yapılmasada tabi canım mutlaka sendede degişim olacaktır yeterki sabret😉😊

Kizlar birşey sorcam Leslie yaptığımdan beri basen ve pazularda biraz sıkılaşma var gibi ama benim iç bacağım ve kolumun arkası çok yumuşak sallanıyor onlarda hiç sıkılaşma yok ☹️ uzun süre Leslie yapanlarda buralarda sıkılaşiyor mu

Kizlar birşey sorcam Leslie yaptığımdan beri basen ve pazularda biraz sıkılaşma var gibi ama benim iç bacağım ve kolumun arkası çok yumuşak sallanıyor onlarda hiç sıkılaşma yok ☹ uzun süre Leslie yapanlarda buralarda sıkılaşiyor mu
Pek bu konuları bilmiyorum canım ama kol için falan pek sıkılaşacagını zannetmiyorum onun için başka egzersizler gerekli gibi geliyor tahminince çok uzun süreler yapmadığım net bişeyde söylemek doğru olmaz

Bugün akşam yemeğinde çorba salata ve yoğurt yemiştim sanırım protein olmadığı için şu an çok açım ilk kez oluyor bir aydır ama yemiycem bir maden suyu içtim yaticam 💪
Canım en güzeli uyu sabaha bişey kalmadı zaten sabah güzel bir kahvaltı edersin iyi geceler😋

Ben geçmişte iki yıl düzenli plates yaptım .. başka da üzerine tanımam .. doğumdan sonra aldık kilo haliyle diyetisyene gttim bana aç kal..süt,unonun karabuğday ekmeği, galeta bu üçünü ye sadece sabah aksam
lessie yap dedi kendisi de her gün sabah akşam bu dediklerimi yapıyor izbandut gbi 80 kilo falan ha ben naptın.dedigini yaptım iyice krizlerin geldi daha çok yedim kilo aldım .. sonrasind Kendi bildiğimi yaptım 15 kilo verdim bir senede .. ha ne mi yaptım plates her şeyi yedim yeşil çayımı içtim.. suyumu içtim yürüyüş hepsi bu ...
Bu saçmalıklara inanmayın

Kendisine gittiğimde aynı boyda aynı kilodaydik bana obez dedi ..smdi 70 e indim boyum 1.75 daha da vericem sağlıklı beslenmeyle kendisi hayvan gbi geziyo hala

Herkese selam. Bi haftadır düzenli leslie yapıyorum. 3 gün 1 mil ile başladım. Şimdilik 2 mil yapıyorum. 3mile başlamayı düşünmüyorum. Oğlum durmuyor bacağıma yapışıyor. 15 dk Leslie mekik yapmayı düşünüyorum.

Back