• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Leslie ile 1 ayda kaç kilo vericez var mı benimle birlikte başlamak isteyen

Evet karbonhidrat yok ekmek pilav makarna un şeker yok gerisi serbest ya insan sıkılmıyor ne yemek yapicam diye dusunmekte yok ona uygun pişir herşeyi ye rahat o yönden
Aynen iyimis valla cnm dur bende ona başlıym en iyisi cnm haftaya Çarşamba diyetisyene randevum var konscm bunu yapamdm pek diye olmazsa dönüş yaparım sağol cnm valla sayende inş veririm biraz kilo 10kilo fazlam var inş vericem

Aynen iyimis valla cnm dur bende ona başlıym en iyisi cnm haftaya Çarşamba diyetisyene randevum var konscm bunu yapamdm pek diye olmazsa dönüş yaparım sağol cnm valla sayende inş veririm biraz kilo 10kilo fazlam var inş vericem
İnşallah canım verirsin fazla değilmiş vermen gereken benim yolum çok uzun ama önemli olan vazgeçmemek 💪

Yalnız bu hafta izne çıkıyoruz ve bir ay sonra donucez o yüzden ne kadar istemesemde bozulacak düzenim ilk 10 gün kayınvalidemlerdeyiz orda mecbur ne varsa ondan yicem bide emziriyorum diye ye diye zorliyacaklar sonra anneme gecicez 20 gün kadar orda sporumu ve beslenmemi ayarlayabilirim yine bu ay eksiyi geçtim kilo almadan gelirsem sukredicem ☹️

Yalnız bu hafta izne çıkıyoruz ve bir ay sonra donucez o yüzden ne kadar istemesemde bozulacak düzenim ilk 10 gün kayınvalidemlerdeyiz orda mecbur ne varsa ondan yicem bide emziriyorum diye ye diye zorliyacaklar sonra anneme gecicez 20 gün kadar orda sporumu ve beslenmemi ayarlayabilirim yine bu ay eksiyi geçtim kilo almadan gelirsem sukredicem ☹️
Canim ekmek ve tatli yememeue dikkat et yeter donunce müthiş devam edersin bozma motalini stres yapmazsan yediklerin kilo yapmaz

Back