Maşallah o halde bile 3 700 gram vermişsin harika ayda 7 kilo yapar100 kilo ile basladım 2 haftadır diyetteyim Leslie hergün yapamıyorum ama en fazla 1 gün ara veriyorum. Çocuklarla uğraşırken vaktim olmuyor onlar uyurken yapayım diyorum, bazen o kadar yorgun oluyorum ki sızıyorum resmen. İnşallah bol eksiklerimiz olsun tatlım
Hiç bırakmayalım inşallah canım. Biz kadınlar Çocuk doğurup büyütüyoruz ayol kilo mu vermeyeceğiz.Maşallah o halde bile 3 700 gram vermişsin harika ayda 7 kilo yaparhiç bırakma benimde doğum kilolari çok fazla kilo aldım hamileyken şimdi uğraş dur vercem diye
AynenHiç bırakmayalım inşallah canım. Biz kadınlar Çocuk doğurup büyütüyoruz ayol kilo mu vermeyeceğiz.
Saol canımSizin de kadınlar gününüz kutlu olsun
Dün Leslie yapamadım misafirim vardı bugün 3 mile yapıldı
Salı günü tartı günüm en son 96.300 çıkmıştı bakalım eksi görecekmiyim..
Saol canım sende harika gidiyorsunTeşekkürler ❤ Harika gidiyorsun maşallah
Aynn canım isteyince yapamayacağımız şey yokHiç bırakmayalım inşallah canım. Biz kadınlar Çocuk doğurup büyütüyoruz ayol kilo mu vermeyeceğiz.
Teşekkür ederim canim 2016 dan beri diyet spor deneyimlerim oldu ilk defa bu kadar motiveyimMaşallah canım çok güzel gidiyorsun
Canim 9 kilom var verilecek ramazan bayraminda insallah gorucemHarikaayda 8 9 kilo verirsin hergun yaparsan demekki
64 um şu anda sadece diyetisyenin verdiği listeyi yapiyorum canım karatay da denedim eskiden verdiriyor kesinlikle ama ben gerildim onda biraz iki ogun harici hic yemeyinceKaç kilosun canım bide Karatay beslenmesi mi yaptın yoksa diyetisyenin verdiği liste mi
Ben inanıyorum mutlaka vericeksin bu hızla gidersenCanim 9 kilom var verilecek ramazan bayraminda insallah gorucem
Benim olmak istediğim kilodasin64 um şu anda sadece diyetisyenin verdiği listeyi yapiyorum canım karatay da denedim eskiden verdiriyor kesinlikle ama ben gerildim onda biraz iki ogun harici hic yemeyince
Karatay mi yapiyorsun acuktirmiyor evet ben 21 gun bulgur meyve felan yememistim cok iyi gelmisti stres yapma sakin verirsinBenim olmak istediğim kilodasinben zorlanmiyorum şu an diyetteyim gibi gelmiyor gayet doyuyorum inşallah yanlış yapmıyorumdur
Evet Karatay yapıyorum Bende bulgur yemiyorum bir aydır sadece bir kez çiğ köfte yaptkk ondan yemiştim meyve kahvaltıda bir tane yiyorumKaratay mi yapiyorsun acuktirmiyor evet ben 21 gun bulgur meyve felan yememistim cok iyi gelmisti stres yapma sakin verirsin
Gider kesin o zaman tartılmadın mi hic arada tartil vermiyorsan gözden gecirirsinEvet Karatay yapıyorum Bende bulgur yemiyorum bir aydır sadece bir kez çiğ köfte yaptkk ondan yemiştim meyve kahvaltıda bir tane yiyorum
Yok tartilmadim Perşembe bir ay oluyor sağlık ocağında tartilmistim yine aynı tartıda tartilcam diye bekliyorum üç gün kaldıGider kesin o zaman tartılmadın mi hic arada tartil vermiyorsan gözden gecirirsin
Benim basen kalça baya büyük sanki hiç incelmiyor gibi ama siz böyle deyince umitlendim şimdi hergun mu yaptiniz vücut bir süre sonra alışır da faydası olmaz mı diye düşünüyordum yaptıkca kilo veriliyor muMerhaba arkadaşlar. Leslie başlığını görünce hemen yazmak istedim. Bundan 3 yıl önce baya bir araştırma sonucu karar vermiştim leslie yapmaya. 6 ay boyunca leslie 3 mile ve diyet yaparak 21 kilo vermiştim. Fakat koruyamadım. Tam da başladığım yerdeyim. 2 hafta oldu diyete başlayalı. 3 gündür de leslie yapıyorum. Demem o ki leslie mucizevi bir şey arkadaşlar. Böyle yapıyorsun yapıyorsun "ayy sanki hiç belli olmuyor mu verdiğim" diye düşünürken birden pat diye inceliveriyorsunözellikle basen problemi olanlara şiddetle tavsiye olunur.
Süper canım böyle devamTeşekkür ederim canim 2016 dan beri diyet spor deneyimlerim oldu ilk defa bu kadar motiveyim
Ay darısı başımıza inceliriz bizde inş canım dahada motive ettin beni teşekkür ederimMerhaba arkadaşlar. Leslie başlığını görünce hemen yazmak istedim. Bundan 3 yıl önce baya bir araştırma sonucu karar vermiştim leslie yapmaya. 6 ay boyunca leslie 3 mile ve diyet yaparak 21 kilo vermiştim. Fakat koruyamadım. Tam da başladığım yerdeyim. 2 hafta oldu diyete başlayalı. 3 gündür de leslie yapıyorum. Demem o ki leslie mucizevi bir şey arkadaşlar. Böyle yapıyorsun yapıyorsun "ayy sanki hiç belli olmuyor mu verdiğim" diye düşünürken birden pat diye inceliveriyorsunözellikle basen problemi olanlara şiddetle tavsiye olunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?