- 4 Nisan 2009
- 600
- 398
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
- #1.421
evettt nıye kızdın sennnYarin son gun mu
evettt kizlarr
bir maratonun daha sonuna geldikkk:)
oncelikle sunu sorayim
memnun kaldiniz mi??:))
Canım Leslie yapıyorum bende. Yorulmadan nefes nefese kalmadan rahatlıkla herkesin yapabileceği bir spor. Aman alt tarafı yürüyüş dedim ama hafife almışım. Kan ter içinde kalıyorum. Üstelik sadece yürüyüş değil arada yaptırdığı başka hareketlerde karın kaslarının bacaklarının çalışmasını sağlıyor. Jillian i da çok duydum ama bana itici geldi o kadınyardım edermisiniz?
vermem gereken 10-12 kilom var, jillian michales e başladım dün ama sanki ilk başlarken leslie sansone daha iyi gibi ama birsürü video var hangisinden başlamalıyım? kilom daha çok basenlerde ve pantolon kenarından fışkıran bel bölgemde de var.
Canım hepsinde hemen hemen aynı şeyleri yapıyor. Ben direk 3 millik 45 dakikalık videosuyla başlamıştım ama ertesi gün ağrı veya hamlama hissetmedim. Zaten yavaşça başlayıp sonradan hızlanıyor bitirirken de sonlara doğru tekrar yavaşlıyor. Eğer hemen yorulmayim hamlamayim diyorsan 2 gün 1 millik yap sonra 2-3 gün 2 millik yap. Kendini hazır hissettiginde 3 millikle devam et. Kendini kasmadan rahat rahat yapabilirsin.peki leslie nin hangi videoları bana göredir hangisini yapayım öyle çok video varki kafam karıştı, bu konuda yardımcı olabilirmisin?
Canım hepsinde hemen hemen aynı şeyleri yapıyor. Ben direk 3 millik 45 dakikalık videosuyla başlamıştım ama ertesi gün ağrı veya hamlama hissetmedim. Zaten yavaşça başlayıp sonradan hızlanıyor bitirirken de sonlara doğru tekrar yavaşlıyor. Eğer hemen yorulmayim hamlamayim diyorsan 2 gün 1 millik yap sonra 2-3 gün 2 millik yap. Kendini hazır hissettiginde 3 millikle devam et. Kendini kasmadan rahat rahat yapabilirsin.
Ne demek. Sormak istediğiniz bir şey olursa özelden de yazabilirsiniz. Umarım veririz.cevap için çok teşekkür ederim, umarım sizde bende hayalimizdeki kilolara ineriz
siz leslie grubu musunuz bende yapıomdaBen memnunum hem halimden hemde tatlı kizimizdan