- 9 Ocak 2015
- 19.287
- 80.177
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
- #1.401
Çekmiyorum çekmem lazım amaamekik çekiyor musun canım sen
80 squat gayet iyi
squatı basarabılıyorsan mekiği de yapabılırsın benceÇekmiyorum çekmem lazım amaa
biz 8 kişiyiz.2 grupta da çok fazla devam eden kalmamış deadline yarin grubu kapatiyormuş.ordan birkaç kişi daha 1 hafta bizim gruba bildirim yaparak devam edecekmişyarın da yapalım biticek canım
sizde kaç kişi devam ediyor?
Aaa çok güzelmiş istediğimiz kiloya gelsek bile ömür boyu spor şart belli bi dal yok yani güzel isteyen leslie,isteyen squat yapıyor yani güzelmiş bncecanım benım şimdi ayrı olarak takıp ettıgım bı spor topiği var hem de cok motıve edıcı herkes delı gıbı spor yapıyor
hep bırlıkte oraya mı gıtsek cıddı anlamda spor yapanlar var orda ve her gun bıldırımını yapıyorsun şunu şunu yaptım dıye
Aynen başlıyorum yarınsquatı basarabılıyorsan mekiği de yapabılırsın bence
evet hatta lınk verıyım goz atAaa çok güzelmiş istediğimiz kiloya gelsek bile ömür boyu spor şart belli bi dal yok yani güzel isteyen leslie,isteyen squat yapıyor yani güzelmiş bnce
neden kılo aldın bakiiimben geçen sne yaptım süper zayıflıyorsunuz eğlencelidetekrar şişko oldum
siz niye bitirdiniz leslieyievet hatta lınk verıyım goz at
deli spor yapıyorlar yanı
insan cok motıve oluyor
konu sahıbı başlı başına bı motıve aracı zatenn
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/siki-selulitsiz-ive-dik-bir-popoya-giden-yolda-yol-arkadaslari-araniyor-maas-yol-ssk.788615/
neden kılo aldın bakiiim
bak yukarda bı lınk verdım alıntı yaptıgın mesajdasiz niye bitirdiniz leslieyi
bi leslie gubum bilem yok benim
bebişimmmmbak yukarda bı lınk verdım alıntı yaptıgın mesajda
orda bız spor yapıyoruz
leslıeyı bıtırenlere de tavsıye edıcem
gelmek ısteyen gelıcekk orası tam bı spor topiği
aha burda da buldu benıııbebişimmmm
napıyım yaaa canım sıkıldı bizim grupta sessiz sana bi bakıyım dedimaha burda da buldu benııı
gitme kal be yanmdaaa şurada bas ucumdaaanapıyım yaaa canım sıkıldı bizim grupta sessiz sana bi bakıyım dedim
gidim mi
ben hiç kimseden gidemem gitmemmmmmgitme kal be yanmdaaa şurada bas ucumdaaa
bız cok eskılerde yasıyoruzben hiç kimseden gidemem gitmemmmmm
tamam dövmebız cok eskılerde yasıyoruz
rabıa otekı topığe yazdı cevaplasana hangı sporları yapıyonn
bahar da geldı ıyı yapmıssın vallahııBugünki sporumda tamamdırama leslie yerine acık havada 30 dakika yürüdüm geldim
evettt kizlarr
bir maratonun daha sonuna geldikkk:)
oncelikle sunu sorayim
memnun kaldiniz mi??:))
hakkım helal olsun sen de hakkını helal etKendi adıma çok memnun kaldımçok teşekkür ederim sayenizde spor alışkanlığım oldu şükür seneler sonunda Bundan sonrada inşallah hep böyle devam edecek
Çok teşekkür ederim hepimizle ayrı ayrı ilgilendiğin içinhakkını helal et