- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
Bildirimini yap mutlaka canim sonra sinirleniyirum ceza veresim geliyor sizeTatlıkız ben otomatıge bagladım yapmayı bıldırmeyı unutmuşum afedersınızzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildirimini yap mutlaka canim sonra sinirleniyirum ceza veresim geliyor sizeTatlıkız ben otomatıge bagladım yapmayı bıldırmeyı unutmuşum afedersınızzzzz
aa sınavlar bal,sladı mıı
pazar günü yaparım canım zaten pilateste yaptım galiba regli olucam bacaklarım kopuyorGurbetcim
Sen istikrarli bi uyemizsin hadi sayalim bari
pazar günü yaparım canım zaten pilateste yaptım galiba regli olucam bacaklarım kopuyor
Selamün Aleyküm kızlar
Kaptancığımmmmm ya çivi çiviyi söker diye sabah o kadar kararlı konuştum ama sonrasında benim tansiyon yükseldi üstünede baş ağrısı derken valla bu saat oldu daha yeni kendime geldim
Sporumu yapamadım tabi bu durumda ama telafisi kesin olacak bugünlük affına sığınıyorum
Yarın inşallah hiç birşeyciğim kalmazda yine sabah akşam yaparım ( nazarmı geldim ne hala başımda ağrı var ama hafifledi şükür )
Sagligin daha onemli her seyden
Sen iyiles de sporunu yaparsin
Cok gecmis iyi misin simdi
İnsallah iyi olursunÇok şükür öğlene nazaran biraz daha iyiyim ama işte tansiyon hafif yüksek yine ( sabah birşeyim kalmaz )
NedennYapamadim Ezgi
Gormceme gittik caya gelince de kanepeye serildim tembelligim tuttuNedenn
Sozunu unutmaaYapamadim Ezgi
Gormceme gittik caya gelince de kanepeye serildim tembelligim tuttu
soz veriyorum yarin 3 mil yapcam tatlim