Leslie 3.grup :)

tatlibikiz tatlibikiz canım bugun 5 km dışarda yürüdüm ayrıca parktaki aletlerde 30 dk çalıştım 3mili yapamıcam bacaklarım kopuyor bu 5 km sayılıyor mu acaba:oops::oops:

Oyu OTE="Michi, post: 39653468, member: 558814"]Ya ben kendimi denemek amaçlı giricem dershane denemesi
ben zaten daha 11. sınıfım :KK39:
Ama bugün sporum tam çünkü yarın tartı günüm :KK49::KK49:[/QUOTE]
Oyy kuzusun sen dahaaa :))))
Allah zihin acikligi versn canm
Bende uni 2yim
Hangi bolumu istiyorsun

Selamün Aleyküm kızlar :KK3:

Kaptancığımmmmm :oops: ya çivi çiviyi söker diye sabah o kadar kararlı konuştum ama sonrasında benim tansiyon yükseldi üstünede baş ağrısı derken valla bu saat oldu daha yeni kendime geldim :KK57:
Sporumu yapamadım tabi bu durumda ama telafisi kesin olacak :KK66: bugünlük affına sığınıyorum :KK66:

Yarın inşallah hiç birşeyciğim kalmazda yine sabah akşam yaparım ( nazarmı geldim ne :KK48: hala başımda ağrı var ama hafifledi şükür )

Selamün Aleyküm kızlar :KK3:

Kaptancığımmmmm :oops: ya çivi çiviyi söker diye sabah o kadar kararlı konuştum ama sonrasında benim tansiyon yükseldi üstünede baş ağrısı derken valla bu saat oldu daha yeni kendime geldim :KK57:
Sporumu yapamadım tabi bu durumda ama telafisi kesin olacak :KK66: bugünlük affına sığınıyorum :KK66:

Yarın inşallah hiç birşeyciğim kalmazda yine sabah akşam yaparım ( nazarmı geldim ne :KK48: hala başımda ağrı var ama hafifledi şükür )

Sagligin daha onemli her seyden
Sen iyiles de sporunu yaparsin ;)
Cok gecmis iyi misin simdi

Back