Leslie 3.grup :)

Günaydın kızlar 2 haftadır annemlerde kalıyorum bu yüzden doğru duzgun yapamıyorum kusura bakmayın. Çalışıyorum oğlumda gelince bırakmıyor beni onu uyutunca yapabiliyorum sadece. annemlerde beraber uyuyoruz oğlumla onu uyuturken iki gündür bende uyuya kalıyorum. Bugün eve gidicem yapıcam inşallah. Özür dilerim herkesten bu haftada ceza verin bana haftayada böyle olursa çıkartın. Olmaz mı?

3mil cezasi veriyorum sana

günaydın herkese bu sabah erken kalkamadım o sebepten yapamadım sporumu
boğazım ağrıyor biraz akşama kendimi iyi hissedersem yaparım inşallah

25,Şubat 2015 çarşamba

@Michi

@minicooper2013
@mly
til

@moni
@oynakbasi34 + 1 mil
@PembePuantiyeli
@secret_88

@Semipermeable +
@SekerPancari71
@speedy26
@tatlibikiz
@usriyusr+
@Whisper84

@yenibiryasam
@yildiz
@yuppe

@M A R G A
@servey

@nastasia

@@gurbet
@@birkibirki
@leylmira

Şimdilik 1 mil sabah sporumu yaptım
Hemen giyinip kendimi sokağa atıyorum ve kızkardeşime yürüyerek gidiyorum ( 2.5 km yol )
Dönüşte yürüyebilirmiyim bilmiyorum pazarlığımı yapacağım için
Akşamda halim kalırsa inşallah tekrar Leslie bacıyla buluşurum

Herkese bol hareketli ve az kalorili bir gün diliyorummmmm

süpersin
kalorilere de dikkat et canım, ben okdr hareket ettikten sonra iştahı kesinlenlerden değil malesef açılanlardanım((

süpersin
kalorilere de dikkat et canım, ben okdr hareket ettikten sonra iştahı kesinlenlerden değil malesef açılanlardanım((

Yok canım ben Ayranı imdat çekici olarak kullananlardanım
Ne zaman acıksam ( ki eskisi gibi sık acıkmıyorum şükür ) hemen bir bardak ayran içiyorum ve en az 2 saat rahatım ondan sonra

Neyse geç kalmadan kendimi sokağa atayım hazır metabolizmada hızlanmışken yürüyüşlede az daha kalori yakmış olurum sanada iş yerinde kolay gelsin

hmm güzelmiş bende deneyim ayranı ben genellikle süt içiyorum daha çok sevdiğimden ama deneyeceğim:)
teşekkür ederim canım sana da kolay gelsin iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…