- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
öyle oluyor canım gidiyimde yapmaya çalışıyımhadiii bi gayret başladığın anda o kötü ruh hali gidiveriyor canım
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle oluyor canım gidiyimde yapmaya çalışıyımhadiii bi gayret başladığın anda o kötü ruh hali gidiveriyor canım
Öyle canım istemiyor olmaz sen bu konuda gurubun en iyilerindensin hadi bakalım derin bir nefes al veee 1 2 3 hadi bakalımöyle oluyor canım gidiyimde yapmaya çalışıyım![]()
yaptım cnm sizin sayenizde 3 milÖyle canım istemiyor olmaz sen bu konuda gurubun en iyilerindensin hadi bakalım derin bir nefes al veee 1 2 3 hadi bakalım![]()
ben diyette yaptığım için kilo veriyorum cnm bu hafta 700gram verdimKızlar bağladığınzdan beri kilo verdiniz mi
Naber kizlar :))
Ooo sporlarin cogu yapilmis bakiyorum ki tebriklerrr:)
HahaYapıldı yapıldı
Ben sabah 2 Mİl yapmıştım zaten ama biraz evvel bir 2 MİL daha leslie yaptım
( Öğretmeninden yıldız alabilmek için yağcılık yapan İLköğretim Öğrencisi Oynakbaşı)
Fazlası bir kenarda dursun yapamazsam olanlardan düşeriz dermişimşaka şaka