- 4 Ağustos 2008
- 3.712
- 297
- 173
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
bende iyiyim canım,İyiyiz tatlmm sen nasilsin?
En azindan yapmissin hic yoktan iyidir
3m
benim kilomda bir gram bile fark yok, bugün yediklerimi yazmaya ve daha da dikkat etmeye karar verdim bakalım değişecek mi?Kızlar ben leslienın cok faydasını goruyorum sızdeki degışımler nasıl
Ben skilastgmi hissediyorum acikcasiKızlar ben leslienın cok faydasını goruyorum sızdeki degışımler nasıl
tebrikler cnm azmin başarısıKizlar ben leslienim yaninda arti olarak cok sayida squat ve mekik uyguluyorum
Eski fotolarimi bilen var mi bilmiyorum ama squatn cok buyuk etkisi gordum. Bilmeyenler icin squat popo dolgunlastirir daha cok arkaya çıkartir ve kaslı hale sokar..
Aynen guzelimtebrikler cnm azmin başarısı
bu arada tebrikler cnm 1. olmuşsunAynen guzelim
Evet yaa cok mutlu oldum saol canmm:)bu arada tebrikler cnm 1. olmuşsun
Squatina hayran kaldim:)23,02.2015
@Michi
@minicooper2013
@mlyt
@moni +
@oynakbasi34 ++
@PembePuantiyeli +
@secret_88
@Semipermeable +
@SekerPancari71
@speedy26
@tatlibikiz
@toplight
@usriyusra +
@Whisper84
@yenibiryasam +2mil +140 squat +30 mekik :)))
@yildiz
@yuppe
@M A R G A
@kuruntumakinesi
@servey +
@nastasia +
@@gurbet+ 3mil
@@birkibirki +1mil +100 mekik
@leylmira + Radio Hits
Bende tebrik ederim canim 1. Olmussun :))) makyaj yarismasi varmis ona da katilmayi dusunuyor musun rakip olarak goruyorum seni bende katilcammEvet yaa cok mutlu oldum saol canmm:)
O squat artacaaakkkk !Squatina hayran kaldim:)
Bende cok faydasini goruyor canm hattafoto da ekledm squata dair :)O squat artacaaakkkk !tesekkurler bu arada :)
Evet onceki mesajlar arasnda gordum fark var gercekten yapinca bende faydasini gorurum insallah en kisa zamanda ama sanki squati biraz yanlis yapiyormusum gibime geliyor ters etki yapmasin sonraaBende cok faydasini goruyor canm hattafoto da ekledm squata dair :)
Canm internetten bak ben iyice popişi geriye itmeye calisiyorum yaparken :) ve boynun dik durucak yani yüzün egilmiycekEvet onceki mesajlar arasnda gordum fark var gercekten yapinca bende faydasini gorurum insallah en kisa zamanda ama sanki squati biraz yanlis yapiyormusum gibime geliyor ters etki yapmasin sonraa
Baktim canim dizinizi kirarken ayaginiz hizasini gecmesin birde once popoyu snra dizi kiron diyordu once dizi kirinca yanlis oluyormus evet birde vucudu duz tutmak gerekiyor ama bazen ip kaciyo kaptiriyorum snra diyorum yanlis mi yapiyorm acaba supheye dusuyorum :)Canm internetten bak ben iyice popişi geriye itmeye calisiyorum yaparken :) ve boynun dik durucak yani yüzün egilmiycek
Benm az bisey ust bacakta kalinlasma olmus ama eski yagli gorunumunddn cikip kaslı bi goruntuye burunmus resmen cok mutlu oldum oyle goruncee :)Baktim canim dizinizi kirarken ayaginiz hizasini gecmesin birde once popoyu snra dizi kiron diyordu once dizi kirinca yanlis oluyormus evet birde vucudu duz tutmak gerekiyor ama bazen ip kaciyo kaptiriyorum snra diyorum yanlis mi yapiyorm acaba supheye dusuyorum :)
Bugun yaptin ya yeter canm :)
Ama yapamiycagnz zaman bana ozelden falan bildirin haftasonu cikarilmaya aday yazmiym defterime :))
Sozune guveniyorummm guvenimi bosa cikarmaa :)
Kizlar ben leslienim yaninda arti olarak cok sayida squat ve mekik uyguluyorum
Eski fotolarimi bilen var mi bilmiyorum ama squatn cok buyuk etkisi gordum. Bilmeyenler icin squat popo dolgunlastirir daha cok arkaya çıkartir ve kaslı hale sokar..
Bence ikimiz de susalim neler yedigimiz hakkinda :dGece spor yapmam lazim fena yedim ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?