Leslie 3.grup :)

Kızlar ben leslienın cok faydasını goruyorum sızdeki degışımler nasıl
benim kilomda bir gram bile fark yok, bugün yediklerimi yazmaya ve daha da dikkat etmeye karar verdim bakalım değişecek mi?
kıyafetlerimde de fark yok gene darlar aynı darlıkta((( hatta basenim 1 cm daha genişlemiş bana yaramıyor mu ne?

Kizlar ben leslienim yaninda arti olarak cok sayida squat ve mekik uyguluyorum
Eski fotolarimi bilen var mi bilmiyorum ama squatn cok buyuk etkisi gordum. Bilmeyenler icin squat popo dolgunlastirir daha cok arkaya çıkartir ve kaslı hale sokar..

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-23-20-00-58-1.png
    688,5 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2015-02-23-20-01-08-1.png
    884,6 KB · Görüntüleme: 40
tebrikler cnm azmin başarısı

Evet onceki mesajlar arasnda gordum fark var gercekten yapinca bende faydasini gorurum insallah en kisa zamanda ama sanki squati biraz yanlis yapiyormusum gibime geliyor ters etki yapmasin sonraa
Canm internetten bak ben iyice popişi geriye itmeye calisiyorum yaparken :) ve boynun dik durucak yani yüzün egilmiycek

Canm internetten bak ben iyice popişi geriye itmeye calisiyorum yaparken :) ve boynun dik durucak yani yüzün egilmiycek
Baktim canim dizinizi kirarken ayaginiz hizasini gecmesin birde once popoyu snra dizi kiron diyordu once dizi kirinca yanlis oluyormus evet birde vucudu duz tutmak gerekiyor ama bazen ip kaciyo kaptiriyorum snra diyorum yanlis mi yapiyorm acaba supheye dusuyorum :)

Benm az bisey ust bacakta kalinlasma olmus ama eski yagli gorunumunddn cikip kaslı bi goruntuye burunmus resmen cok mutlu oldum oyle goruncee :)

Bugun yaptin ya yeter canm :)
Ama yapamiycagnz zaman bana ozelden falan bildirin haftasonu cikarilmaya aday yazmiym defterime :))

Sozune guveniyorummm guvenimi bosa cikarmaa :)

Sahalara geri döndüm canım ya
Sil o defterden beni ben burdayım artık

Maşallah ya
Ben bir yerde okumuştum sanırsam squat kalçayı büyütüyor diye öyle bir şey olmadı dimi sende de
Ya bende böyle bir şey olayım yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…