Leslie 3.grup :)

Günaydın kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Sabah 6da uyandım kahvaltımı yaptım ve şimdide şekersiz keyif kahvemi yapıp içtikten sonra bir güzel sabah sporuma başlıyorum :21::21::21::21::21: bitince hemen + mı da yaparım tabiki :KK66:

Iyiyim canim kahvaltimi yaptim cay iciyorum :KK50:sen nasilsin:KK15:
Gel cay icelim :))
Afiyet olsun kuzum calisiyorum ben maalesef aksam cayina gelebilirim ancak :(
Günaydın kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Sabah 6da uyandım kahvaltımı yaptım ve şimdide şekersiz keyif kahvemi yapıp içtikten sonra bir güzel sabah sporuma başlıyorum :21::21::21::21::21: bitince hemen + mı da yaparım tabiki :KK66:
Gunaydin canim
Haftaya hizli basladinn tebrik ederim;)

günaydın kızlar nasılsınız,
bu sabaha karşı güzel planlarım vardı, 7.30 da kalkıp 1 saat spor yapacaktım. ama sabah çok soğuktu yataktan çıkmak istemedim.
aaamaaa uyanınca leslie yaptım 1 mile kadar fazla değil ama hiç yoktan iyidir diyelim:/

23,02.2015
@Michi

@minicooper2013
@mly
t

@moni
@oynakbasi34 +1 Mil
@PembePuantiyeli
@secret_88

@Semipermeable +
@SekerPancari71
@speedy26
@tatlibikiz
@toplight
@usriyusra +
@Whisper84

@yenibiryasam
@yildiz
@yuppe

@M A R G A
@kuruntumakinesi
@servey

@nastasia
+
@@gurbet
@@birkibirki
@leylmira + Radio Hits

Biraz evvel yaptığım 1 Mİl cumartesi telafisi :KK54:
Akşamda 2 mil bugünün hesabına geçecek inşallah :21::21::21::21: hatta daha fazla dayanabilirsem 3 mili deneyeceğim ( öyle 1 veya 2 mille benim kilolar gidecek gibi değil maalesef :KK67: o yüzden turboya bağlıyacağım kendimi :KK48:

canım büyük hevesle başladığım leslie maceram geçîci bir süre için sona erdî faranjitim bronşite öevirmiş 2-3 gün çok dikkat etmezsem zatürreye çevirecekmiş o yüzden evde raporlu yatıyorum beni listeden çıkarabikirmisin canım înş sağlıklı olunca başkayacağım tekrardan

canım büyük hevesle başladığım leslie maceram geçîci bir süre için sona erdî faranjitim bronşite öevirmiş 2-3 gün çok dikkat etmezsem zatürreye çevirecekmiş o yüzden evde raporlu yatıyorum beni listeden çıkarabikirmisin canım înş sağlıklı olunca başkayacağım tekrardan
çook geçmiş olsun acil şifalar

Back