- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
Kizlar listeyi yapar misnz ya gec kaldim yine ben işe optum hepnzi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben evde kendim yapıyorum cnm bence çok faydalı denemelisinCanım sen ebru Şallı nin platesinden mi yapıyorsun yoksa başka bir plates mi bende biraz zayıflatır plates e gecicem de ondan sordum![]()
Gunaydin canim nasilsin :))Gunaydin kizlar![]()
Iyiyim canim kahvaltimi yaptim cay iciyorumGunaydin canim nasilsin :))
Enerjiksin gordugum kadariyla![]()
Afiyet olsun kuzum calisiyorum ben maalesef aksam cayina gelebilirim ancakIyiyim canim kahvaltimi yaptim cay iciyorumsen nasilsin
Gel cay icelim :))
Gunaydin canimGünaydın kızlarrrrrrrrrr
Sabah 6da uyandım kahvaltımı yaptım ve şimdide şekersiz keyif kahvemi yapıp içtikten sonra bir güzel sabah sporuma başlıyorumbitince hemen + mı da yaparım tabiki
![]()
Her zaman beklerim canim benimAfiyet olsun kuzum calisiyorum ben maalesef aksam cayina gelebilirim ancak
Gunaydin canim
Haftaya hizli basladinn tebrik ederim![]()
Tesekkr ederim tatlim:)Her zaman beklerim canim benim
Ne is yapiyorsun bu arada Tarz uyeligini kutlarim![]()
Masallah Allah bol kazanc versin canimmTesekkr ederim tatlim:)
Diş hekimi asistaniyim
Saol guzelimMasallah Allah bol kazanc versin canimm![]()
canım büyük hevesle başladığım leslie maceram geçîci bir süre için sona erdî faranjitim bronşite öevirmiş 2-3 gün çok dikkat etmezsem zatürreye çevirecekmiş o yüzden evde raporlu yatıyorum beni listeden çıkarabikirmisin canım înş sağlıklı olunca başkayacağım tekrardanSaol guzelim![]()
çook geçmiş olsun acil şifalarcanım büyük hevesle başladığım leslie maceram geçîci bir süre için sona erdî faranjitim bronşite öevirmiş 2-3 gün çok dikkat etmezsem zatürreye çevirecekmiş o yüzden evde raporlu yatıyorum beni listeden çıkarabikirmisin canım înş sağlıklı olunca başkayacağım tekrardan