- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Tamam canim sen sagligina kavusta bidahaki listemizde olursun insallah cok gecmis olsuncanım büyük hevesle başladığım leslie maceram geçîci bir süre için sona erdî faranjitim bronşite öevirmiş 2-3 gün çok dikkat etmezsem zatürreye çevirecekmiş o yüzden evde raporlu yatıyorum beni listeden çıkarabikirmisin canım înş sağlıklı olunca başkayacağım tekrardasagn
İyiyiz tatlmm sen nasilsin?günaydın kızlar nasılsınız,
bu sabaha karşı güzel planlarım vardı, 7.30 da kalkıp 1 saat spor yapacaktım. ama sabah çok soğuktu yataktan çıkmak istemedim.
aaamaaa uyanınca leslie yaptım 1 mile kadar fazla değil ama hiç yoktan iyidir diyelim:/
23,02.2015
@Michi
@minicooper2013
@mlyt
@moni
@oynakbasi34 +1 Mil
@PembePuantiyeli
@secret_88
@Semipermeable +
@SekerPancari71
@speedy26
@tatlibikiz
@toplight
@usriyusra +
@Whisper84
@yenibiryasam
@yildiz
@yuppe
@M A R G A
@kuruntumakinesi
@servey
@nastasia +
@@gurbet
@@birkibirki
@leylmira + Radio Hits
Biraz evvel yaptığım 1 Mİl cumartesi telafisi
Akşamda 2 mil bugünün hesabına geçecek inşallahhatta daha fazla dayanabilirsem 3 mili deneyeceğim ( öyle 1 veya 2 mille benim kilolar gidecek gibi değil maalesef o yüzden turboya bağlıyacağım kendimi
İyiyiz tatlmm sen nasilsin?
En azindan yapmissin hic yoktan iyidir
3m
kuzum alıntı yapamadım msjından 1 mil yaptım 100 de mekik çektimTelefondan alinti yapmaya sinir oluyorum yaaaa
Tesekkr ederim tatlim:)
Diş hekimi asistaniyim
Canm ilk mezunlar 2.000gbi bi sey aliyocok kazanıo mu dıs hekımlerıı.. puanım yetmesıne rağmen gondermedi beni babam.. ya tıp ya muhendıslık dedi..olaydım dıs hekımı iyidi ya.
Canm ilk mezunlar 2.000gbi bi sey aliyo
UZmanlikta daha da degisiyor
Devlette seviyene gore artiyor
muhendıs baslangıctan az alıyorlarmış. tabı kendi yerını açarsan ucarsın :)[/QUOTE:)
İşte piştikce cogaliyor
Kızlar ben leslienın cok faydasını goruyorum sızdeki degışımler nasıl
Ben de bel ve yan karın yaglarımda faydasını gordum devamlı yapmalıDevamli yapmak gerekiyo etkisini gormemis icin ben bi arada hergun 3 miles yapmistim incelmistim yani en azindan yan karin yaglarim erimisti
Ben de bel ve yan karın yaglarımda faydasını gordum devamlı yapmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?