Leslie 3.grup :)

22.02.2015 - pazar telafisi yapicaklar
@@Whisper84
@@secret_88
@@nastasia +
@@yuppe
@@Michi
@@leylmira
@@oynakbasi34
@@speedy26+
@@PembePuantiyeli +
@@tatlibikiz
@@yenibiryasam +

@@Whisper84
@@secret_88 + 2 mil
@@nastasia +
@@yuppe
@@Michi
@@leylmira
@@oynakbasi34
@@speedy26+
@@PembePuantiyeli +
@@tatlibikiz
@@yenibiryasam +

@@Whisper84
@@secret_88
@@nastasia +
@@yuppe
@@Michi +
@@leylmira
@@oynakbasi34
@@speedy26+
@@PembePuantiyeli +
@@tatlibikiz
@@yenibiryasam +

Selamün Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ne olur kusura bakmayın dün yoğunluktan gündüz bildirim yapamadım gece nette sorun yaşadım :oops:
Maalesef lesiede yapamadım dün ama Yarın söz sabah akşam yapıp telafi edeceğim :KK68:
Bugün biraz kendimi kötü hissedince öğlene kadar bitkin yattım sonrada zoraki Anneme gitmek zorunda kalınca bu saat oldu ancak geldim :oops:
Bu ikinci ve son olsun :KK60: söz bundan sonra ne bildirim eksik kalacak nede leslie :21:

tatlibikiz tatlibikiz canım ya temizlik yaptık cuma dünde misafir vardı yapamadım kusura bakma
Bugun yaptin ya yeter canm :)
Ama yapamiycagnz zaman bana ozelden falan bildirin haftasonu cikarilmaya aday yazmiym defterime :))
Selamün Aleyküm kızlarrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Ne olur kusura bakmayın dün yoğunluktan gündüz bildirim yapamadım gece nette sorun yaşadım :oops:
Maalesef lesiede yapamadım dün ama Yarın söz sabah akşam yapıp telafi edeceğim :KK68:
Bugün biraz kendimi kötü hissedince öğlene kadar bitkin yattım sonrada zoraki Anneme gitmek zorunda kalınca bu saat oldu ancak geldim :oops:
Bu ikinci ve son olsun :KK60: söz bundan sonra ne bildirim eksik kalacak nede leslie :21:
Sozune guveniyorummm guvenimi bosa cikarmaa :)

@@Whisper84
@@secret_88
@@nastasia +
@@yuppe
@@Michi +
@@leylmira pazar; yaptim ledlie radio hits 20 mekik basen ve kol egzersizi cumartesi; 15 dk leslie aksam 22.00 de
@@oynakbasi34
@@speedy26+
@@PembePuantiyeli +
@@tatlibikiz
@@yenibiryasam +

Back