- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
ben evde kendim yapıyorum cnm bence çok faydalı denemelisinCanım sen ebru Şallı nin platesinden mi yapıyorsun yoksa başka bir plates mi bende biraz zayıflatır plates e gecicem de ondan sordum
Gunaydin canim nasilsin :))Gunaydin kizlar
Iyiyim canim kahvaltimi yaptim cay iciyorumGunaydin canim nasilsin :))
Enerjiksin gordugum kadariyla
Afiyet olsun kuzum calisiyorum ben maalesef aksam cayina gelebilirim ancakIyiyim canim kahvaltimi yaptim cay iciyorumsen nasilsin
Gel cay icelim :))
Gunaydin canimGünaydın kızlarrrrrrrrrr
Sabah 6da uyandım kahvaltımı yaptım ve şimdide şekersiz keyif kahvemi yapıp içtikten sonra bir güzel sabah sporuma başlıyorumbitince hemen + mı da yaparım tabiki
Her zaman beklerim canim benimAfiyet olsun kuzum calisiyorum ben maalesef aksam cayina gelebilirim ancak
Gunaydin canim
Haftaya hizli basladinn tebrik ederim
Tesekkr ederim tatlim:)Her zaman beklerim canim benim
Ne is yapiyorsun bu arada Tarz uyeligini kutlarim
Masallah Allah bol kazanc versin canimmTesekkr ederim tatlim:)
Diş hekimi asistaniyim
Saol guzelimMasallah Allah bol kazanc versin canimm
canım büyük hevesle başladığım leslie maceram geçîci bir süre için sona erdî faranjitim bronşite öevirmiş 2-3 gün çok dikkat etmezsem zatürreye çevirecekmiş o yüzden evde raporlu yatıyorum beni listeden çıkarabikirmisin canım înş sağlıklı olunca başkayacağım tekrardanSaol guzelim
çook geçmiş olsun acil şifalarcanım büyük hevesle başladığım leslie maceram geçîci bir süre için sona erdî faranjitim bronşite öevirmiş 2-3 gün çok dikkat etmezsem zatürreye çevirecekmiş o yüzden evde raporlu yatıyorum beni listeden çıkarabikirmisin canım înş sağlıklı olunca başkayacağım tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?