Leslie 3.grup :)

Günaydın kızlarrrrrrrrrr

Sabah 6da uyandım kahvaltımı yaptım ve şimdide şekersiz keyif kahvemi yapıp içtikten sonra bir güzel sabah sporuma başlıyorum bitince hemen + mı da yaparım tabiki

Iyiyim canim kahvaltimi yaptim cay iciyorum sen nasilsin
Gel cay icelim :))
Afiyet olsun kuzum calisiyorum ben maalesef aksam cayina gelebilirim ancak
Günaydın kızlarrrrrrrrrr

Sabah 6da uyandım kahvaltımı yaptım ve şimdide şekersiz keyif kahvemi yapıp içtikten sonra bir güzel sabah sporuma başlıyorum bitince hemen + mı da yaparım tabiki
Gunaydin canim
Haftaya hizli basladinn tebrik ederim

günaydın kızlar nasılsınız,
bu sabaha karşı güzel planlarım vardı, 7.30 da kalkıp 1 saat spor yapacaktım. ama sabah çok soğuktu yataktan çıkmak istemedim.
aaamaaa uyanınca leslie yaptım 1 mile kadar fazla değil ama hiç yoktan iyidir diyelim:/

23,02.2015
@Michi

@minicooper2013
@mly
t

@moni
@oynakbasi34 +1 Mil
@PembePuantiyeli
@secret_88

@Semipermeable +
@SekerPancari71
@speedy26
@tatlibikiz
@toplight
@usriyusra +
@Whisper84

@yenibiryasam
@yildiz
@yuppe

@M A R G A
@kuruntumakinesi
@servey

@nastasia
+
@@gurbet
@@birkibirki
@leylmira + Radio Hits

Biraz evvel yaptığım 1 Mİl cumartesi telafisi
Akşamda 2 mil bugünün hesabına geçecek inşallah hatta daha fazla dayanabilirsem 3 mili deneyeceğim ( öyle 1 veya 2 mille benim kilolar gidecek gibi değil maalesef o yüzden turboya bağlıyacağım kendimi

canım büyük hevesle başladığım leslie maceram geçîci bir süre için sona erdî faranjitim bronşite öevirmiş 2-3 gün çok dikkat etmezsem zatürreye çevirecekmiş o yüzden evde raporlu yatıyorum beni listeden çıkarabikirmisin canım înş sağlıklı olunca başkayacağım tekrardan

çook geçmiş olsun acil şifalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…