- 1 Aralık 2014
- 124
- 51
- 38
- 31
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Ama cok ihlal etmemen sartiyla :)Kuralları çok bozmuyorsam kalayım
Misafirlerin gittiyse yaparsin artikMisafirlerim dun aksam gittiler .çok yoğun gecti mahvoldum( kusura bakmayın 2- 3 gündür dogru düzgün forumada giremiyorum bildirim yapamadım: ( yürüyüş yaptim ama leslie yapamadım doğrusu: (
İsmim ezgi canimCanım isim neydi seninve Yaptıgınız bir diyet varmı
Canim kendin foto ceksene oncesi sonrasi kendi gozunle gor20.02.2015
@Michi
@minicooper2013
@mlyt
@moni
@oynakbasi34 + 1 mil
@PembePuantiyeli
@secret_88
@Semipermeable +
@SekerPancari71 + 1 mil
@speedy26
@tatlibikiz
@toplight (mazeretli)
@usriyusra +
@Whisper84
@yenibiryasam
@yildiz+2 mile yakin:)
@yuppe
@M A R G A
@kuruntumakinesi
@servey
@nastasia
@@gurbet
@@birkibirki +3mil+70 mekik
@leylmira radio hits leslie+ Arka kol egzersizi
dün eltim zayıfladın mı sen dedi inşallah sıkılaşıyorumdur bi ümitlendim ki sormayın
Ezgicim memnun oldum canim tebrik ederim seni bende dikkat edeyim yesil cay iciyorum simdiİsmim ezgi canim
Yaptgm bi diyet yok ama dikkat ediyorum
Zayiflama yarismasindan mezun oldum zaten
İcine limon sık bari daha içilir oluyor o meret yaa :)Ezgicim memnun oldum canim tebrik ederim seni bende dikkat edeyim yesil cay iciyorum simdi
Burdayizzzzgurbet .!.:kızlar nerelerdesiniz
Limonlu Allahtan canimİcine limon sık bari daha içilir oluyor o meret yaa :)
ölçüleri almıştım ama hemen ölçmek istemiyorum sonuçta 1 haftadır yapıyoruz dahaCanim kendin foto ceksene oncesi sonrasi kendi gozunle gor
Nutlaka skilasmissindir bosuna soylemezler oyle :)
Bitince olcersin :)ölçüleri almıştım ama hemen ölçmek istemiyorum sonuçta 1 haftadır yapıyoruz daha
öyle yapıcam ama resmide çekeyim bakalım farkı görürüm bu grup süreli mi canım 1 ay 2 ay gibi falanBitince olcersin :)
1ay gapicaz canim ama isteyenlerle karar verip baska spor da yapabiliriz ya da devam da edebiliriz :)öyle yapıcam ama resmide çekeyim bakalım farkı görürüm bu grup süreli mi canım 1 ay 2 ay gibi falan
Suresini yukarda yazdm canm cok cok gecmis olsun kendini iyi hissediyorsan katil tabikiTatlibikiz canım ben geldim 3 gündür bende kızım da cok hastaydik tekrar katılsam oluyor mu bide bu spor ne zamana kadar sürecek var mı bir süresi
1 ay deneyelim devam edebilirsem devam edrim inşallah benim kız iyice canavara dönüşüyor arkasından koşmaktan ölmezsem1ay gapicaz canim ama isteyenlerle karar verip baska spor da yapabiliriz ya da devam da edebiliriz :)
Suresini yukarda yazdm canm cok cok gecmis olsun kendini iyi hissediyorsan katil tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?