Leslie 3.grup :)

20.02.2015
@Michi
@minicooper2013
@mlyt

@moni
@oynakbasi34 + 1 mil
@PembePuantiyeli
@secret_88
@Semipermeable +

@SekerPancari71 + 1 mil
@speedy26
@tatlibikiz
@toplight (mazeretli)
@usriyusra +
@Whisper84

@yenibiryasam
@yildiz+2 mile yakin:)
@yuppe

@M A R G A
@kuruntumakinesi
@servey

@nastasia

@@gurbet
@@birkibirki +3mil+70 mekik
@leylmira radio hits leslie+ Arka kol egzersizi

dün eltim zayıfladın mı sen dedi inşallah sıkılaşıyorumdur bi ümitlendim ki sormayın
Canim kendin foto ceksene oncesi sonrasi kendi gozunle gor
Nutlaka skilasmissindir bosuna soylemezler oyle :)

Gece bir hafta boyunca kmler sporunu yapmis kimler yapmamis cikarticam ortaya tek tek
Bence sansiniz varken sporunuzu yapinnn
Bana mazeret bildirmeyenleri naparim bilmiyorumm

Tatlibikiz canım ben geldim 3 gündür bende kızım da cok hastaydik tekrar katılsam oluyor mu bide bu spor ne zamana kadar sürecek var mı bir süresi

öyle yapıcam ama resmide çekeyim bakalım farkı görürüm bu grup süreli mi canım 1 ay 2 ay gibi falan
1ay gapicaz canim ama isteyenlerle karar verip baska spor da yapabiliriz ya da devam da edebiliriz :)
Tatlibikiz canım ben geldim 3 gündür bende kızım da cok hastaydik tekrar katılsam oluyor mu bide bu spor ne zamana kadar sürecek var mı bir süresi
Suresini yukarda yazdm canm cok cok gecmis olsun kendini iyi hissediyorsan katil tabiki

1ay gapicaz canim ama isteyenlerle karar verip baska spor da yapabiliriz ya da devam da edebiliriz :)

Suresini yukarda yazdm canm cok cok gecmis olsun kendini iyi hissediyorsan katil tabiki
1 ay deneyelim devam edebilirsem devam edrim inşallah benim kız iyice canavara dönüşüyor arkasından koşmaktan ölmezsem

Back