Leslie 3.grup :)

Selam kızlarrrrrrr :KK3::KK3::KK3:

Dün yatılı misafirim erken gelince maalesef leslimi yapamadım ama pazar telafi ederim Allahın izniyle :KK68:
Kusura bakmayın :KK60:

Bugünki sporumuda biraz dinlenip hemen yapıcağım :KK66: yaptıktan sonrada bildiririm buraya
( misafirlerim bir iki saat evvel gittiler ama bende bittim o yüzden akşam üzere ancak takaatim olur diye düşünüyorum :KK68: )
ne kusuru canımm gırıp mazeretını bıldırıyorsun cok tesekkur ederım

Kizlr ben jac gundur duzenlk bildirim yapamiyorum 2 gundurde adam gibi sporumu yapamiyorum listeden cikarirsaniz uzulmem yani

Kizlr ben jac gundur duzenlk bildirim yapamiyorum 2 gundurde adam gibi sporumu yapamiyorum listeden cikarirsaniz uzulmem yani
Canim duzenli yapicagina soz verirsen ciakrtmayiz tabki sonucta bu sadece bi liste amacimiz herkesi spora teşvik etmek bi nebi zorunlu kiliyoruz ama ben yapamiycam dersen anlari.

Canim duzenli yapicagina soz verirsen ciakrtmayiz tabki sonucta bu sadece bi liste amacimiz herkesi spora teşvik etmek bi nebi zorunlu kiliyoruz ama ben yapamiycam dersen anlari.
Beni buna teşvik eden sendin çok teşekkür ederim canım ..
Hiç ara vermeden yapıyorum katıldığımdan beri..
O kadar bacağım ağrıyordu ama yine yaptım , geri kalmadım..
Ve şuan bacağımda gram ağrı yok çok şükür..

Ben kuzenimle bilikte yapıyorum her gün..
Bazen onunla buluşamadığımız zamanlarda geceleri kendim yapıyorum..

1 mill de olsa yapmadan geçirmek içimden gelmiyor alıştım artık..

Beni buna teşvik eden sendin çok teşekkür ederim canım ..
Hiç ara vermeden yapıyorum katıldığımdan beri..
O kadar bacağım ağrıyordu ama yine yaptım , geri kalmadım..
Ve şuan bacağımda gram ağrı yok çok şükür..

Ben kuzenimle bilikte yapıyorum her gün..
Bazen onunla buluşamadığımız zamanlarda geceleri kendim yapıyorum..

1 mill de olsa yapmadan geçirmek içimden gelmiyor alıştım artık..
En azindan hareket edelim canim
Fitligi zayifligi gectim sagligimiz icin bu cok gerekli..
Sana da cok tesekkr ederim aksatmadan yaptigin icinn:KK15:

Cnm o zaman biraz idare edin eski spor hqyatima doneyim ya yapamiyorum yarim saat bisiklet zor yaptim uşaklarim durmuyor anneleri azcik gergin yansiyomudur nedir anlamadim

Cnm o zaman biraz idare edin eski spor hqyatima doneyim ya yapamiyorum yarim saat bisiklet zor yaptim uşaklarim durmuyor anneleri azcik gergin yansiyomudur nedir anlamadim
Tamam canim her sey sizin icin listede dursun adin yaptiginda artini koyarsin o zaman olur mu
Ama cok da aksatmaa :)

Back