- 4 Mayıs 2014
- 3.286
- 3.406
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
ne kusuru canımm gırıp mazeretını bıldırıyorsun cok tesekkur ederımSelam kızlarrrrrrr
Dün yatılı misafirim erken gelince maalesef leslimi yapamadım ama pazar telafi ederim Allahın izniyle
Kusura bakmayın
Bugünki sporumuda biraz dinlenip hemen yapıcağımyaptıktan sonrada bildiririm buraya
( misafirlerim bir iki saat evvel gittiler ama bende bittim o yüzden akşam üzere ancak takaatim olur diye düşünüyorum)
nedenkııne zorlandım ben bugün ya
3 mill yaptim kuzum az once bitti simde kahve keyfi yapayim :)nedenkıı
yorgun muydun
yaptım ama son 8 dk falan bitmiştim hele mekikleri zar zor çektim 50 taneen azından yapmışın cnm
dün gece 12 de yaptım vücut daha dinlenemediydi heraldenedenkıı
yorgun muydun
Canim duzenli yapicagina soz verirsen ciakrtmayiz tabki sonucta bu sadece bi liste amacimiz herkesi spora teşvik etmek bi nebi zorunlu kiliyoruz ama ben yapamiycam dersen anlari.Kizlr ben jac gundur duzenlk bildirim yapamiyorum 2 gundurde adam gibi sporumu yapamiyorum listeden cikarirsaniz uzulmem yani
Beni buna teşvik eden sendin çok teşekkür ederim canım ..Canim duzenli yapicagina soz verirsen ciakrtmayiz tabki sonucta bu sadece bi liste amacimiz herkesi spora teşvik etmek bi nebi zorunlu kiliyoruz ama ben yapamiycam dersen anlari.
En azindan hareket edelim canimBeni buna teşvik eden sendin çok teşekkür ederim canım ..
Hiç ara vermeden yapıyorum katıldığımdan beri..
O kadar bacağım ağrıyordu ama yine yaptım , geri kalmadım..
Ve şuan bacağımda gram ağrı yok çok şükür..
Ben kuzenimle bilikte yapıyorum her gün..
Bazen onunla buluşamadığımız zamanlarda geceleri kendim yapıyorum..
1 mill de olsa yapmadan geçirmek içimden gelmiyor alıştım artık..
Cnm o zaman biraz idare edin eski spor hqyatima doneyim ya yapamiyorum yarim saat bisiklet zor yaptim uşaklarim durmuyor anneleri azcik gergin yansiyomudur nedir anlamadimCanim duzenli yapicagina soz verirsen ciakrtmayiz tabki sonucta bu sadece bi liste amacimiz herkesi spora teşvik etmek bi nebi zorunlu kiliyoruz ama ben yapamiycam dersen anlari.
Tamam canim her sey sizin icin listede dursun adin yaptiginda artini koyarsin o zaman olur muCnm o zaman biraz idare edin eski spor hqyatima doneyim ya yapamiyorum yarim saat bisiklet zor yaptim uşaklarim durmuyor anneleri azcik gergin yansiyomudur nedir anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?