ay kızlar henuz gectı elıme lenslerim dun gunduz gozune gecebildigim tek foto.devamı gelecek :))))))
naaaaaaaaaaaaa ciddi misin yaaaaaaaa süğper hiç lens gibi durmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kızlar henuz gectı elıme lenslerim dun gunduz gozune gecebildigim tek foto.devamı gelecek :))))))
naaaaaaaaaaaaa ciddi misin yaaaaaaaa süğper hiç lens gibi durmuyor
şöyle yakından çekebilir misin bi foto ? :) ben de bakırköye gidip denicem. peki ücretli mi denemek?
sagol tatlım hakıkaten degdı maliyetine :teytey:süper duruyolar yaa güle güle kullan :1shok:
tatlım lenslerin cccccccccok yakısmıs inanılmaz dogal durmus ii gunlerde kullan cnm =)
sanada baska bır tonu cok yakısır eminim tatlım.herkese baska tonu yakısabılır.tatlım kargoyla geldigi gibi ben geri yolladım resimini cekme fırsatım hiç olmadı hiç akıl edemedim ama sunu itiraf etmeliyim kı sana yakıstıgı kadar bana yakısmadı sana cok yakısmıs gercekten =)
tatlım taksıt yapıyorlar.ben komısyon alacagım lens dunyasından artık son kararım bu :)Bu resimden sonra Bakırköy'e gidip lensleri denemek farz oldu. Gerçekten böyle duruyorlarsa dayanamayıp bayılırım o kadar parayı herhalde. Taksit falan yapıyorlar mı karta?
cnm bi de dedigin gibi lens oldugunun anlasılması cok zor 1 cm yakınına yaklaşılsa bile cunku inanılmaz dogal yapmıslar lensi gozle mukemmel butunlesiyor goz rengini tamamiyle kapatıyor =)
ama benim gozbebegim kucuk oldugu için ortasındakı pupıla kısmı bende hos durmadı keske bana ozel bi uretim yapılsa ya =(
Kizlar onceki sayfalarda solotica lenslerden bahsedilmis.tam inceleyemedim ama resime rsatlamadim.arayanlar icin soyluyorum gittigidiyor da buldum simdi.ama 250 tl fiyati bence uzerine lens yok.bukadar dogal olamaz.resmini gormeyenler icin koyabilirim.cok istiyorum almak ama 250 de cok pahali brezilya dan getiriyor onlarda zaten.14 gun sonra elinize ulasacak diyor.ya satan yok mu acaba Istanbul'da falan (
Canlarım bişiy sorucaktım. 13 yasında bi kız kardesım var ve onda da miyoop var . Doktorumuz da bu aylık lenslerden falan bahsetti.. Kardeşim takabilir mi dedim evet takabilir dedi. Babama soyledık babamda 13 yasındakı kızın gözleri daha süt olmaz dedi. Yani izin vermedi . Peki kızlar sizce napalım? lens takması zararlı olur mu ? Aylık lens falan ?
Ben 15 yaşındaydım kullanmaya başaldığımda. Ortaokulda da kullanan arkadaşlarım olmuştu ta kaç sene önce. Bence günlük kullan at lensler daha iyi olur çünkü yıkamakla temizlemekle uğraşmaz. Hem yırtsa kaybetse bile problem olmaz. Doktoruna sorarsanız bilir böyle aylık aylık kutularda günlük şeffaf lensler var. En pratik o olur gibime geliyor.
GalPal'cim sen elegance'ları ne zaman koyarsın? O kadar benziyorsa nt baby blue olana bilmem kaç gün beklemeye gerek yok o zaman. senin şu ön siparişini verdiğin circle lensler geldi mi?