- 9 Aralık 2014
- 118
- 16
hidrocor quartzoArkadaşlar lütfen yardimci olun buğday tenliyim ve koyu kahve gözlerim var saclarimda koyu kestane gibi sizce solotica solflex NC lenslerden hangisini kullanmaliyim gri ve mavi istemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar birileriniz burda olsun lütfen bir sorum var.. Ben numaralı saydam lens kullanıyorum. Lenslerimle havuza ve denize girebilir miyim bi bilginiz var mı? Her iki yorumu da duydum siz (özellikle numaralı lens kullananlar) giriyor musunuz denize lenslerle?
8.6 dedigin veyahut 8.7 dedigin gözün büyüklügü degil bombesi solotica diger markalara göre daha çabuk gözde kuruma yapıyor su içeregini iyi yapamamışlar 8.7 dedigin basecurve denir büyüklügü ise diametre olur soloticaların diası 14.2 freslookların 14.5 bana göre fresslook çok daha rahat soloticada benimde gözümü kurutuyor ben el yapımı lens kulanıyorum fxeyes başkada kulanmam bildigimiz markaları geçmişte kulandıgım için bilkiyorum soloticalar pek rahat lens olmadıgı gibi süreklide tonlarıyla oynanıyor her seri aynı renk çıkmayabiliyor
ben kullaniyorum. ama dr.a soyledim lens icin ayrica kontrol etti gozlerimi. hem lense uygun mu diye test yapti ki ben zaten seffaf kullaniyodum. hem de astigmatsiz kullanabilmem icin tekrar derece belirledik merceklerle.yıllar önce lens kullanıyordum hem şeffaf hem mavi kullanmıştım. Ama gözlerimi çok tahriş etmişti. astigmatım da olduğu için kullanmamı önermiyorlardı. Astigmatı olanlar kullanıyor mu acaba
Solotica Hidrocor Verde olabilir.ben hiç lens kullanmadım gözlerim kahverengi ben böle ela gibi olsun istiyorum koyu yeşil gibi ama ne almalıyım nasıl bir markauygun olur nelere dikkat etmeliyim tavsiye isticektim bilen birisi varsa
Rainbow Elite Line Grey, doğal görünüyor ama çok rahat olduğunu söyleyemem. Oasept solüsyonla rahat ettim ancak.kızlar lütfen yardım edin solotica lens dısında bir markanın acık gri acık mavi tonlarında duracak bir lens almak istiyorum önerileriniz neler?hangi markaların acık grileri güzel ve rahatlığı da cok önemli solotica da gözlerim hic rahat etmiyor baska markalarda acık mavi duran griler var mı önerilerinizi bekliyorum
canım cok üzüldüm insallah en kısa zamanda düzelir gözlerin bu alerji sonradan mı olustu hep mi vardı 8senedir bende uzun yıllar seffaf kullandm hic sorun yasamadım iki hafta önce soloticaları aldım asırı rahatsz etti benim de sağ gözümde kırmızı damarlar olustu belli belirsiz bu alerji belirtisi miymis?Doktor bana yüksek derecede alerjin var lens kullanamazsın diyor aylardır, geçen hafta hayatın boyunca kullanamazsın. Eğer alerjin tedavi edilmezse gözlerindeki damarlar kırmızı kalır dedi. Açıkcası korktum ama lensten de vazgeçemiyorum. 7-8 yıllık lens kullanıcısıyım, bugüne kadar hiç mikrop kapmadı gözüm lenslerime çok iyi bakarım. Doğuştan alerji sorunum var. Doktor alerji testi yapmayı düşünüyor ve bana iki tane alerji damlasını hayatın boyunca kullanmak zorundasın dedi. Benim gibi bu sorunu yaşayıp atlatan var mı?
canım cok üzüldüm insallah en kısa zamanda düzelir gözlerin bu alerji sonradan mı olustu hep mi vardı 8senedir bende uzun yıllar seffaf kullandm hic sorun yasamadım iki hafta önce soloticaları aldım asırı rahatsz etti benim de sağ gözümde kırmızı damarlar olustu belli belirsiz bu alerji belirtisi miymis?
cok gecmis olsun freshl yeni serilerinden misty gray gri bukızlar lütfen yardım edin solotica lens dısında bir markanın acık gri acık mavi tonlarında duracak bir lens almak istiyorum önerileriniz neler?hangi markaların acık grileri güzel ve rahatlığı da cok önemli solotica da gözlerim hic rahat etmiyor baska markalarda acık mavi duran griler var mı önerilerinizi bekliyorum