Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka rengi denediniz mi memnun musunuz
Başka rengi denediniz mi memnun musunuz
Canim ben dedigin lenslerin hepsini kullandim. Solflex ve quartzo cok kotu oldu bende. Gialloya bombeli diyosan bunlari sakin alma. Eskiden giallo kullanirdim cok guzeldi ama simdi bozmuslar. Hidrocor mel de son seri renk cok acik ve yilan gibi sari duruyo. Hic birini kullanamadim(( simdi cok dogal bi lens buldum rus yapimi onu arastiriyorum. Giallonun daha dogali bire bir goz ile ayni duruyo cunku seffaf renkli opak degil yani. Cok hafif bir elalik yesillik istiyosan sende arastir. Concor contact lenses diye aratirsan cikiyo ama ben turkiyede bulamadim( heryere soruyorum. Bulunca burda paylasicam.kızlar merhaba kaç kere yazdım ama kimse yardımcı olmadı daha önce rainbow giallo kullandım ve cok kötü oldu çamurlu bir rengi vardı pupili büyük olduğu için bombrlik vardı kararsız kaldım baya sizce solflex mel ,hidrocor mel yada nc quartzo arasında kaldım hepsi farklı serisinin uzak renkler ama en doğal duranı taşma ve bombe yapmayan hangisi var soloticalardan sizce gözüme hangisi yakışır gözüm bu renk üstteki aksam digeri sabah çekilmiş teşekkürler şimdiden