- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
cok gecmis olsun freshl yeni serilerinden misty gray gri bu
canım cok güzel durmus özellikle mavisi bende freshlook pure hazel kullanmıstım gözlerimi hic acmamıstı kahve gözlerim yine kahveydi yani ama bu renler güzel acmıs bide haresiz olduğu icin sanırım memnun musun doğal duruyor mu yakındanbuda mavisinin durusu
Çok güzel görünüyor lensleriniz :) Mavi olan yakından da bu kadar doğal mı ?buda mavisinin durusu
evet cok dogalar haresiz bunlar yeni serisi diger freshl serilerine hic benzemiyor freshl.. her serisini denedim ama bunlar Kadar dogalini görmedim beni tanimayanlar anlamadi lar lens oldugunu cok güzel gözlerin dediler binimde icimden lens demek gelmedi kötü belki dememem ama demek gelmedi ama size haselini yesilini ve grayini rahatlikla tavsiye ederimcanım cok güzel durmus özellikle mavisi bende freshlook pure hazel kullanmıstım gözlerimi hic acmamıstı kahve gözlerim yine kahveydi yani ama bu renler güzel acmıs bide haresiz olduğu icin sanırım memnun musun doğal duruyor mu yakından
mavisini ben sahsen kulanmadim ama arkadaslarim var onlar kulaniyor cok dogaal duruyor benimkinden daha dogal diye bilirim gözü siyah, kahve gözlerdede aynen bu resimdeki gibi duruyor hata bundanda dogal duruyor .bendeki rengi nasil diyim soloticanin ice rengi gibi i diyim crisatl mi diyim aynen öyle duruyor disarda baska rek icerde baska renk Tatli bir yesile dönüyor 3 aylik bu lensler freshl diger lensleri damarli bunlar öyle degilÇok güzel görünüyor lensleriniz :) Mavi olan yakından da bu kadar doğal mı ?
tesekkür ederim canım rahat olması cok önemli fiyatı da uygun grisini alabilirim ozaman:):)evet cok dogalar haresiz bunlar yeni serisi diger freshl serilerine hic benzemiyor freshl.. her serisini denedim ama bunlar Kadar dogalini görmedim beni tanimayanlar anlamadi lar lens oldugunu cok güzel gözlerin dediler binimde icimden lens demek gelmedi kötü belki dememem ama demek gelmedi ama size haselini yesilini ve grayini rahatlikla tavsiye ederim
bisey degil canim sevgilertesekkür ederim canım rahat olması cok önemli fiyatı da uygun grisini alabilirim ozaman:):)
canım iki gündür fena taktım lenslere dersi falan bıraktım sürekli lens resimlerine bakıyorum ya:):)yıllardır salak gibi seffaf kullandım hep renkli lens olayı cok eğlenceli ya:):):)evet desiolar cok doğal ve cok rahatmıs opmar optiklerde satılıyomus sanırım sadece intde benim alısveris yaptığım sitelerde bulamadım oyüzden desioyu seceneklerimden cıkarmıstım int den aldığım desionun grisinin rengi cok hos bide desert dream i
Freshlook şaşırttı beni haresiz serisi doğal görünüyor, bu aralar bir yeşil bir de mavi lens almayı düşünüyorum değişik değişik takmak için :) Mavi renk olarak Freshlook Haresiz Mavi'ye karar verdim, çok teşekkürler bilgi verdiğin içinmavisini ben sahsen kulanmadim ama arkadaslarim var onlar kulaniyor cok dogaal duruyor benimkinden daha dogal diye bilirim gözü siyah, kahve gözlerdede aynen bu resimdeki gibi duruyor hata bundanda dogal duruyor .bendeki rengi nasil diyim soloticanin ice rengi gibi i diyim crisatl mi diyim aynen öyle duruyor disarda baska rek icerde baska renk Tatli bir yesile dönüyor 3 aylik bu lensler freshl diger lensleri damarli bunlar öyle degil
alınca resimleri ekleriö canım sevgiler:):)bunlard freshlook illuminate lenslerim cinden getirtmistim
bisey degil canim sevgiler
cook sevindim bisey degilFreshlook şaşırttı beni haresiz serisi doğal görünüyor, bu aralar bir yeşil bir de mavi lens almayı düşünüyorum değişik değişik takmak için :) Mavi renk olarak Freshlook Haresiz Mavi'ye karar verdim, çok teşekkürler bilgi verdiğin için
insallah beyenerek severek takarsiniz sevgilerimlealınca resimleri ekleriö canım sevgiler:):)
canım tesekkür ederimm:):)grisi cok güzel hareliler güzel değildi ama bu seri doğalmıs gercektenfreshlook yeni serisindeki renkleri merak edenler Burda Buldum sizin icin
evet canim cok dogal ve bütcemizede Uyguncanım tesekkür ederimm:):)grisi cok güzel hareliler güzel değildi ama bu seri doğalmıs gercekten
cok tesekkür ediyorum tatlım cok yardımcı oldun:)öptümevet canim cok dogal ve bütcemizede Uygunrenkleri merak etiginiz icin hemen Video aradim sizin icin öptüm
arkadasımın eklediği videodaki markanın 35tl canım 3 aylık diye geciyorayyy bende cok ıstıyorum fıyatları ne kadar acaba
arkadasımın eklediği videodaki markanın 35tl canım 3 aylık diye geciyor