Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.cihanmedical.com/urun6.php
arkadaşlar ,elegance lens kullanan var mı?
ben freshlook alcaktım suresi 1 aylıkmış ama bu lensler 3 aylık bilgisi olan var mı???
cnm almışsın bikere sen dene belki hoşuna gider herkesin beğenisi farklı oluyo, ben katalogdaki hareli yeşile bakarak almıştım hiç alakası yoktu kenarından bile geçmiyodu yani ,ama umarım düz yeşili almamışsındır çünkü o hiç güzel değildi 1 kere taktım ve çıkartıp attım yinede sen bi dene bakalım fikrin ne olucak sonra benimle paylaşırsın düşüncelerini.....
Secret girl biraz daha net foto koyabilir misin ? Ben freshlook yeşilleri çok seviyorum..He bi de kendi göz rengin nedir ?
Bir kere kullandım ve tövbe ettim elegance lense.. Çok kötü.. Yine de sen bilirisin ...Freshlook kullanıyorum ben hep dediğim gibi 1 kere elegance aldım..Freshlookl 3 aylık kullandım hala da kullanıyorum..Kontakt colcorblends serisi....
Rainbowdan pişman olacağını sanmıyorum. Benim 3 tane rainbowum var.
Bu yolladığım rainbow/perla
[/IMG]
IMG] [/IMG]y2.jpg] [/IMG]
sn 3 aydır kullanıyosun gözünde hiç bir sorun yapmadı deil mi?bende internette okudum 1 aylık denilioda ondn sordum.bide bn hergün 5 saat fln takıom.3 ay kullansm zararı olurmu ki?
yha senın kendı goz rengın ne ki?
sana cok yakısmıs ve cok dogal durmus acaba bendede ole durur mu koyu kahve benım gozlerım
sn 3 aydır kullanıyosun gözünde hiç bir sorun yapmadı deil mi?bende internette okudum 1 aylık denilioda ondn sordum.bide bn hergün 5 saat fln takıom.3 ay kullansm zararı olurmu ki?
Benim 48 saat bile gözümde duruyor.. Hep 3 aylık kullandım..Zaten alırken 3 aylık diye söylüyorlar..1 aylık almadım hiç ben..Zararı hiç olmadı bana..Rahat lens zaten freshlooklar..Ben de mi yeşil alsam ne özledim o rengi (
aynı soruyu ben de soracaktım glaciera , benim de gözlerim koyu sayılabilecek bi kahve.. ve bu annemin göz rengi,genetik desem tanımayan biri çakmaz herhalde.. bir de fiyatlar nasıl?
ewt aynen banada 3 aylık dendi.ama freshlook kendi sitesine giridim orda 1 aylık süreyle güvenle kullanabilirsiniz diyor.hangisine inanacağımı şaşırdım bnde...
amazon colors için sophisticlerin aylığı diyorlardı ki şimdi emin oldum. Mevcutlar içinde piyasadaki en iyi aylık lens diyebilirim. Çok güzel durmuş gerçekten ufaklığın gözlerinin de maşallahı var freshlook'lar gözlerimi perişan etti, umarım amazonla rahat ederim.
canım lens deposuna sordurttum eşime amazonun bir hareli birde normal yeşili var demişler...sende ki hangisi canım...bu lenslere kabuşmayı çok istiyorma.s.tşk ler şimdiden