Vay vay vay mekik çekilmiş.Bugunku menum
09:00- 2 haslanmis yumurta, 10 zeytin, 1 dilim peynir, yarim ayva, 1 avuc ceri domates, 1 taze biber.
14:00- 1 kase taze salatalik, 120 gr kadar tavuk firinda, 5 yk zeytinyagli sebze, yarim bardak ayran.
18:30- 1 kase peynirli salata, 4 yk mantar sote.
Su: 3,5 lt
Spor: 10 dk popo hareketleri
5 dk kol calismasi
50 mekik
10 000 adim
@Zipzip-pastelfit
Ooooo mekikte çekilmiş.
Valla elli yapamadım sırtım ortadan ikiye ayrıldıOoooo mekikte çekilmiş.
Hic zorlama. Ama yavas yavaş yapmak lazım. Güzel efor oluyor.Valla elli yapamadım sırtım ortadan ikiye ayrıldı
Yok ben onu kaçırdım hahahaayyy 80 bin miydi o zaman sen mi çifter çifter atıyodun cnm
Sevindim canım Allah'ım şifa versin bütün yavrularımızaŞimdi daha iyi gibi canım bütün gün uyudu
ayparecim hemen kardiyolojiye git. kalp kası iltihaplanması olmasın sakın. aşıdan sonra kalp kası iltihaplanması ve damar tıkanıklığı vakaları fazlalaştı.keşke aşı olmasaydım geceleri kalbimde hep ağrı oluyo aşı olduktan sonra oldu bunlar
Tebrik ederim canım
Tabi egzersizlerim var yapıyorum. Ama dambıllarım hafif geliyo küçükler. Yeni almam lazım. Eşime nasıl diycem diye düşünüyorumkollar için dambil indir kaldır bence o iyi oluyo
evet geldi
aynı bende de kansızlık varr
Baya yorucu aslında günlük yapılsa vücut alışırHic zorlama. Ama yavas yavaş yapmak lazım. Güzel efor oluyor.
Afiyet olsun canım. 50 mekik
Dünün telafisini yapmak istedim kızlar biraz daha iyilerdi çok şükürBaya yorucu aslında günlük yapılsa vücut alışır
Afiyet olsun canım. 50 mekikbravo valla. Adım da muhteşem tebrik ederim
Olabilemez
Tatlım afiyet olsun. Çok güzel bir menü ve spor.
Ballı bir öpücük
MasterFit 15.Etap | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |||
Kırmızı Takım | ||||||||||
1 |
| Kırmızı Kaptan | 69.1 | |||||||
2 |
| Kırmızı | 62.6 | |||||||
3 |
| Kırmızı | 62.0 | |||||||
4 |
| Kırmızı | 80.2 | |||||||
5 | @Migim | Kırmızı | 71.6 | |||||||
6 |
| Kırmızı | 75.1 | |||||||
7 | @MaYa_MiLa | Kırmızı | 58.3 | |||||||
Mavi Takım | ||||||||||
1 |
| Mavi Kaptan | 69.3 | |||||||
2 |
| Mavi | 55.25 | |||||||
3 |
| Mavi | 58.1 | |||||||
4 |
| Mavi | 74.9 | |||||||
5 | K KarlarKralicesi | Mavi | 66.0 | |||||||
6 |
| Mavi | 87.7 | |||||||
YEŞİL TAKIM | ||||||||||
1 | @Sonsuz umut | 64.05 | ||||||||
2 |
| 76.55 | ||||||||
3 |
| 99.4 | ||||||||
4 |
| 83.2 | ||||||||
5 |
| 62.05 | ||||||||
6 |
| |||||||||
7 |
Dünün telafisini yapmak istedim kızlar biraz daha iyilerdi çok şükür
Sagol kaptancim begenmene cook sevindimHayatım benim 2. Dozda öyle çok kötü oldu. 3_4 gün sadece geceleri. Ölecekmiş gibi hissettim. Ateşle birlikte uyku uyanıklık arası bişeydi. Sanki panik atak gibi. Çok korktum çok. Geçen hafta 3. Dozu oldum sadece kolum ağrıdı.
Afiyet olsun canım , herşey 4/4 lük olmuş. Emeğine sağlık.
Bende de üst bedende birikiyo sinir oluyorum. Kollarım hiç bişeye sığmıyo
Orası neresi öyle -11 miiiiiiiiii
Bu menüyle 15.000 adım nasıl attın. Vallaçok sağlam hatunsun maşallah 41 kere
güncelle güncelle9 bine gidiyorum güncelleme var mi ki
Çamaşir katladım yerleştim
Sürekli hareket içindeyim ordan oraya
ondan da olabilir canım ama görünmekte fayda var tabi özellikle hayatında ilk oluyosa, dediğin gibi aşıdan sonraysa vskollar için dambil indir kaldır bence o iyi oluyo
evet geldi
aynı bende de kansızlık varr
karşı takıma taktiklerVay vay vay mekik çekilmiş.
Yarın dikkatli ol. Ağrı hissedersen yapma ya da az sayıda yap.
Valla elli yapamadım sırtım ortadan ikiye ayrıldı
spor kaptanım, mountain climbers,russian twist gibi boynu yormayan hareketler de sayılsın mıHic zorlama. Ama yavas yavaş yapmak lazım. Güzel efor oluyor.
Bunları kendimiz mi tikliyoz gıııı24-30 Aralik Menü Bildirimleri
MasterFit 15.Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1 Elhan Kırmızı Kaptan 69.1 2 Hedef60kgolmak Kırmızı 62.6 3 Cordelia Kırmızı 62.0 4 Tutku44 Kırmızı 80.2 5 @Migim Kırmızı 71.6 6 North River Kırmızı 75.1 7 @MaYa_MiLa Kırmızı 58.3 Mavi Takım 1 pastelfit Mavi Kaptan 69.3 2 Kahve __Kokusu Mavi 55.25 3 aypare ackerman Mavi 58.1 4 DeryaOnDiet Mavi 74.9 5 K KarlarKralicesi Mavi 66.0 6 dolunaydagel Mavi 87.7 YEŞİL TAKIM 1 @Sonsuz umut 64.05 2 askrhpozitif 76.55 3 sara_28 99.4 4 aytozuvegece 83.2 5 Bal0ncuk 62.05 6 nnurc 7
Harika menü ve spor olmuş kaptanim@Zipzip-Cordelia
Kahvaltı 10.30
1 h yumurta
1 d kaşar
1 d beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık
1 d tam buğday
Ara yeşilçay
Öğle 16.30
Tavuklu yeşilsalata
Ara kirazsapı
Akşam 19.30
1 kase yoğurt
1 tane yeşilelma tarçınlı
Su şuan 3,5
Spor
10 dk bölgesel 100p
1 saat yürüyüş 300 p
10 dk cardio. 100 p
35 mekik. 500p
Adım9185
Ay denk geldiğim devre bakayparecim hemen kardiyolojiye git. kalp kası iltihaplanması olmasın sakın. aşıdan sonra kalp kası iltihaplanması ve damar tıkanıklığı vakaları fazlalaştı.
İhmal etme o zaman canımyok bence değildir 1 2 ay önce de vardı modumun yüksek olduğu zamanlarda oluyo geceleri oluyo nedense
teşekkür ederim kizlar