Abooow sen anlatınca ben burda üşüdüm yaaaSagol kaptancim begenmene cook sevindim
Burasi buzlar ulkesiPolonya. Totisimiz donuyor vallahi. Bugun eve gelince butun aile bir ohh cektik ve dedik yani sukurler olsun gelecek sicak evimiz var. degilse bu havada disarida insan 1 gece yasayamaz olur yani
Yok canim 50 cektim sadece birsey olmaz. Biz zatenVay vay vay mekik çekilmiş.
Yarın dikkatli ol. Ağrı hissedersen yapma ya da az sayıda yap.
Teşekkür ederim canımHarika menü ve spor olmuş kaptanim
Ay denk geldiğim devre bak
dolar euro uçuk
..... ban sebebi noktalı yer
virüs var
daha ne diyim
Ayy bu sefer olacak gibi sanki. Bu sefer sonunda gidecek gibi su pis kilolargüncelle güncelle
ondan da olabilir canım ama görünmekte fayda var tabi özellikle hayatında ilk oluyosa, dediğin gibi aşıdan sonraysa vs
karşı takıma taktiklerDeryaOnDiet cim ağrısın ödem olsun tartıya yansırsa korkma canım devam et nolcak en çok 1 kilo artı gelirsin
spor kaptanım, mountain climbers,russian twist gibi boynu yormayan hareketler de sayılsın mı
Tam emin değilim bitanem...Bunları kendimiz mi tikliyoz gıııı
Tamam canımTam emin değilim bitanem...
Önceki kaptanlar kahve kokusu ya bu etiketini bir türlü tutturamiyorum...
Valla ne diyeyim icte kislik tayt ustune pantolan, altta kalin kis ayakkabisi, tabiki sapka filan cift kazak ve polar ve mont(lahana misali). Yine de donduuuum. 1 saate yakin buranin eski sehir merkezinde gezdik ama kosa kosa donduk ( gerci kosamadik da heryer buz).Abooow sen anlatınca ben burda üşüdüm yaaa
İnsan o giyisilerle bırak koşmayı yürüyemez bileValla ne diyeyim icte kislik tayt ustune pantolan, altta kalin kis ayakkabisi, tabiki sapka filan cift kazak ve polar ve mont(lahana misali). Yine de donduuuum. 1 saate yakin buranin eski sehir merkezinde gezdik ama kosa kosa donduk ( gerci kosamadik da heryer buz).
Bence kaptanlığı hiç birakmayin abla feci gaza getiriyorsunuzTutku44 canım menü ve spor bildirimini unutma...
Hedef60kgolmak tatlım adımlarını bitirince yazmayı düşünüyorsun biliyorum da birazdan uyuyacağım sen de unutma e mi kuzu
Canım ben tuncokburcu yapıyorum youtubeta etkili basen hareketleri videosu var çok yormuyor ve güzel. Instagram hesabinda da kısa kısa egzersizler paylaşıyorKızlar basen, popo ve bacaklar için bir şeyler yapıyor musunuz hep bildiğim squat ve geriye tekme var
Canim ben yazdiklarina ek skater jumps ve lounge da yapiyorum.Kızlar basen, popo ve bacaklar için bir şeyler yapıyor musunuz hep bildiğim squat ve geriye tekme var
Tamam canım bakıyorum hemenCanım ben tuncokburcu yapıyorum youtubeta etkili basen hareketleri videosu var çok yormuyor ve güzel. Instagram hesabinda da kısa kısa egzersizler paylaşıyor
Teşekkür ederim bitanemBence kaptanlığı hiç birakmayin abla feci gaza getiriyorsunuz
Tamam canım bakayim bir hareketler nasılmışCanim ben yazdiklarina ek skater jumps ve lounge da yapiyorum.
Sen aklına koyduğun her şeyi başarabilirsinTeşekkür ederim bitanem
pastelfit ' le inatlaşma uğruna hepsi.
Hayatta beceremem kaptanlığı ama kırmızı kaptanlık da ayrı bir havaliymiş canım