- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
hurma topu yesem mi diye düşünüyordum ama yemicem bu msjdan sonra
Mavi takım hareketli misiniz? Kırmızı takım buralardan hiç gitmiyor demek ki spor yapmıyorlar bütün gün yan gelip yatıyolar. Siz telefon başında çok kalmamakla en doğrusunu yapıyorsunuz.
Eğer kaçamağınız varsa günü bir an önce kapatıp su ve yeşil çaya yönelin. Spor ve adımı lütfen tamamlayın.
Menü ve spor yazarken beni,Zipzip- ve @Cordelia yı etiketlemeyi unutmayın.
Sağlıklı beslenme ve spor ile hayalimizdeki vücuda kavuşabiliriz. Ruslar bile spor yapıyosa bi bildikleri var demek ki
Watch this reel by krisfit_blog on Instagram
@Kahve __Kokusu
aypare ackerman
@DeryaOnDiet
@Korkuluanne
dolunaydagel
@masal_19
Zipzip-
gecmis olsun canimKızlarcım selam
Sabahtan beri hiç giremedim o kadar hastayım kihastaneye gittim test vermeye İstanbul genelinde sistem gitmiş test yapmıyorlar. Neyse aradık şimdi düzelmiş birkaç saate gidip test vereceğim.
Hayatımda hiç bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum. Belim bacaklarım başım kopuyor resmen
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah negatif sonuç olur. Amcanın cenazesinde dikkat ettiysen mesafene bir şey yoktur umarım. Güzel sonuçlarını duyur bize ...Kızlarcım selam
Sabahtan beri hiç giremedim o kadar hastayım kihastaneye gittim test vermeye İstanbul genelinde sistem gitmiş test yapmıyorlar. Neyse aradık şimdi düzelmiş birkaç saate gidip test vereceğim.
Hayatımda hiç bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum. Belim bacaklarım başım kopuyor resmen
normal yemeyi düşünüyorum canım. sen?haftaya yılbaşında cozutacak var mı yoksa sıradan bir gün gibi mi gecirceksiniz
iyiyim canım sen nasılsın? bugün dışarı çıktık. yürüyüş oldu, iyi oldu. bazı küçük ihtiyaçlarımı aldım indirim varken. vücut kremi, ıvır zıvır... yemek yedik döndük. kahvemi içtim oturdum. şimdi yemek yiyeceğim.Varım aman iyi akşamlarnslsn
canım geçmiş olsun. inşallah sadece üşütmedirKızlarcım selam
ben cok kararsiizim sağım solum belli olmaz yersem sağlam yerim amanormal yemeyi düşünüyorum canım. sen?
iyiyim canım sen nasılsın? bugün dışarı çıktık. yürüyüş oldu, iyi oldu. bazı küçük ihtiyaçlarımı aldım indirim varken. vücut kremi, ıvır zıvır... yemek yedik döndük. kahvemi içtim oturdum. şimdi yemek yiyeceğim.
boynumun sol tarafı ağrıyor hafiften. azcık jelle masaj yapacağım. sıcak havlu koyarım.
Bütün iç organlarımin etrafındaki yağlar eridikaptanım spor yapiyorum leslie ile basladim ..
devam ediyorumm su an
Sagina soluna bakma içindeki sesi dinle tatlımben cok kararsiizim sağım solum belli olmaz yersem sağlam yerim ama
içimdeki sesin de sağı solu belli olmuyor kiSagina soluna bakma içindeki sesi dinle tatlım
Geçmiş olsun canımKızlarcım selam
Migi spor sudan ne haber kuzuYazdıkça ye bence
Aç aç ne dediğini bilmez oiçimdeki sesin de sağı solu belli olmuyor ki
bir akşamdan birşey olmaz. fazla yesen bile azcık artı olur. onu da verirsin. menüde ne olacak muhtemelen?ben cok kararsiizim sağım solum belli olmaz yersem sağlam yerim ama
Yaz bakalim neler yemissin :)menü yazayım mı bugün
Afiyet olsun canimMenümü yazıyorum günü kapatalı Cook oldu
Kahvaltı 07.30
İki yumurta haşlanmış
Bir dilim ekmek bir parça peynir
Bir tatlı kaşığı ev yapımı sos
Ara 11.30
1 bardak süt yarım armut
Öğle 13.30
3 YK barbunya yemeği
Sütlü tatlı yaptım misafire muhallebisinden 2 yk yedim
Akşam 15.30
Yarım kase kısır 1 kornison turşu çay
Suyu 2lt oldu yatana kadar 3 olur
Yeşil çay içtim
Zipzip- pastelfit
Ben yemekte hic abartmambir akşamdan birşey olmaz. fazla yesen bile azcık artı olur. onu da verirsin. menüde ne olacak muhtemelen?
bizde et, pilav, salata, meze olur. akşam da ya az meyve ve kuruyemiş yerim ya da belki az tatlı. ama pilavı falan abartmam diye düşünüyorum. diğerlerini de
Rüyanda o top seni nasıl kovalayacak bir bilseydinhurma topu yesem mi diye düşünüyordum
Söylediklerini destekliyorum kuzum.bir akşamdan birşey olmaz. fazla yesen bile azcık artı olur. onu da verirsin. menüde ne olacak muhtemelen?
bizde et, pilav, salata, meze olur. akşam da ya az meyve ve kuruyemiş yerim ya da belki az tatlı. ama pilavı falan abartmam diye düşünüyorum. diğerlerini de