- 3 Ocak 2020
- 5.660
- 31.288
tamam kaptanimTakim icin 8000 yeterli canim
Ama spor puaninda derece yapayim dersen istedigin kadar adım atabilirsin sınırı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam kaptanimTakim icin 8000 yeterli canim
Ama spor puaninda derece yapayim dersen istedigin kadar adım atabilirsin sınırı yok
kaptanım spor yapiyorum leslie ile basladim ..Bugünkü planını duyabilir miyim
Menü , spor
Tamam canım kolay gelsinHerkese selamlar bir anda gelişen misafir durumundan bildiriyorum. Herşeyi yaptım ama bir şey yedim o da en az zararlı olan ve porsiyonu az olan kısır şimdi bebeği uyutup geçmişe bakacağım adim sayıları da az hemen onu da halledeceğim
Cozutmamata caliscaz tabi ama mecburen biraz daha gec saatte yenilecek ve az da olsa kacamakli olur yanihaftaya yılbaşında cozutacak var mı yoksa sıradan bir gün gibi mi gecirceksiniz
Yok yok merak etme kahve içtim birazdan kapanışHoş geldin canım kız birden yüreğime inecekti. pide mi Allah'ım noluyor dedim...
Akşam cozutma gözünü seveyim. kriz falan tutarsa tarçınlı elma ye. Adımlar ne alemde ? Ben 9000 tamamladım şimdilik .
Hey miyavrum heyAaaşama daha çok var.
Bir mart boyu benle olmaya var mısın?O zaman gelsin fofenkler
Hayıııır senle cheesecake yemeye hiç niyetim yokYok yok merak etme kahve içtim birazdan kapanış
6400 oldu hedef 10 bin
Hey miyavrum hey
Bir mart boyu benle olmaya var mısın?
Iyi aksamlar
İyi akşamlar canım
Aynen canım geçen sene yapmıştım bir gece beklemesi lazım bugün onu yapicamÇok geçmiş olsun canım internette soğan bal sarımsak bal kürleri var baksana bir
Varım aman iyi akşamlar nslsn
Süper canım8 bin tamam mekik çekicem
Şimdi bitki çayımı içiyorum bu havalarda en iyisi
Şifa olur inşaAllah canımAynen canım geçen sene yapmıştım bir gece beklemesi lazım bugün onu yapicam
Gecmis olsun canimKızlarcım selam
Sabahtan beri hiç giremedim o kadar hastayım ki hastaneye gittim test vermeye İstanbul genelinde sistem gitmiş test yapmıyorlar. Neyse aradık şimdi düzelmiş birkaç saate gidip test vereceğim.
Hayatımda hiç bu kadar kötü hissettiğimi hatırlamıyorum. Belim bacaklarım başım kopuyor resmen
Teşekkür ederim canım benimGecmis olsun canim
Aha bir fofenkçi cırbağaYok yok merak etme kahve içtim birazdan kapanış
6400 oldu hedef 10 bin
Hey miyavrum hey
Bir mart boyu benle olmaya var mısın?