Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Burada da bugün yoğun uağış uyarısı ypıldı muhtemelen tatil olur yarında şu an yağmıyor ama. Merkez temiz köyler de elkttrikkler yokk ve yollar kötü duurmda
Şehir merkezi açılır da mahalle aralari berbattı burada da. Okullar yarına da tatil olursa otobüsle geçerim artık. Bu havada çıkarmam arabayı. Ya da eşimle gideceğiz bebeleri anneme bırakıp

Canım bir sure dikkat etsin sağlık bu.

Kızlar bugünkü menüm
Saat 09.00 kolajenli kahve
Saat 10.00 kiraz saplı bitki çayı
Saat 11.30 1.5 yumurta az yağda 1 parça peynir 3 dal roka 4 zeytin 1 hindi füme
Saat 15.00 ıhlamur
Saat 18.00 zeytinyağlı pırasa( pirinçsiz) 5 kaşık + 2 köfte +ayran ile günü kapatırım
Su 2 litre 5bin adım
LenaG sibel_84

Afiyet olsun canım menü harika

29 yaşında eşim, aile olmayınca abisi ile büyümüş bir şey de diyemiyorum. Annesi 10 yaşında vefat etmiş, yenge elinde ne kadar olursa. Aile sevgisi nedir görmemiş garibim ona da üzülüyorum arada kalıyorum. Hep kadın ezilmiş onların tarafta hizmetçi gibi kullanılmış öyle görmüş öyle bekliyor, ben de alışık değilim benim babam hiç o şekilde davranmadı anneme. Kendi evimizin kurallarını oturtmaya çalışıyoruz işte
Menü bu haliyle çok güzel olmuş afiyet olsun

ah bee
oturur oturur merak etme, su akar yolunu bulur.

Oturtursunuz canımm merak etme, diyorum ya yaşınız genç ve ailesi sensin onun bir süre sonra sana ayak uydurmaya başlayacaktır. sadece benim yaptığım hatayı yapıp,hoşuna gitmeyen şeylerde, sizin için önemli bir mevzuysa alttan alıp üstünü kapatma, aksine tatlılıkla seni üzen şeyleri tane tane anlat, zamanla gör bak nasıl toparlanıyor

annesine de Allahtan rahmet diliyorum

Gun icinde kaloriyi ayarlamissinsabah bol karbonhidrat ve yag aldigini tahmin ediyorum o yuzden aksam ogununde ne tahin pekmeze gerek yoktu sebze ve yogurt daha dengeli olurdu, afiyet olsun

25 Kasım pazartesi

Öğlen 12de: 2 haşlanmış yumurta, yeşillik, kasar peyniri yarım dilim tam buğday ekmeği

ara öğün : 2 şekersiz turk kahvesi

akşam 16.30da : 3 kaşık kiymali bezelye , 2 yasik bulgur pilavı, 2 kaşık havuç tarator

3.5 lt su , filtre kahve ve yeşil çayla akşamı kapatırım

LenaG Boncuk2307

Neler yazasım var da, doktora geldim

Baban da ne guzel örnek olmus sıze

Çok teşekkür ederim dikkate alacağım dediklerini

günümü kapatayım artık

25 Kasım Pazartesi

12.30
4 yk tavuklu pilav (bitmeyen bi tavuklu pilav yapmışım, cumartesi nasıl canım çektiyse artık )
1 elma
1 avuç fındık

16.30
3 züber lokma
2 mandalina
1 avuç fıstık

çok yetersiz ve dengesiz bir menü oldu, sebze yok protein çok çok az, inşallah akşama çok acıkmamm

su: 2 lt

Ceeeeeeeeeeee LenaG Boncuk2307

Aciktim karnim agridi
Saga sola done done uyumusum
Olsun Yozgat Sivas’a yakın
Fransa Almanya ya
Komşuyuz desene
Ne guzel.komsu ciktik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…