Her gun ekmek mi yapiyorsun canimBiri mayaladigim ekmeği pişirip mutfağı toplasa süper olacak
Sabah erken başlıyorum canim adim atmaya yerimde sayarak yada evin icinde dolasarak adim atıyorumKaptanım 10 bini nasıl yapıyorsunuz ya
Ayyy ne güzel, ben yürüyüş yapsam dönüşüm taksiyle oluyor3 saat sokaklarda yürüdüğümu bilirim ne günlerdi
Yani 1.68 degildim belki ama skolyoz kaynakli da bir kisalma olmuş sanirim. Eski kıyafetlerim yerleri supurunce anladımBaya değişken mis
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
12.00 1 yumurta 3 zeytin 1 havuç tere marul 1 nescafe 2 kare bitter
16.00 1 muz 5 badem
18.30 2 köfte 5-6 dilim fırın patates köz patlican salatası 2 yk sarımsaklı yoğurt 1 kepçe mercimek çorbası
2 litre su
Zipzip- Cordelia Kahve __Kokusu
Annen demiyor mu, başımı döndürdün otur artık diyeHer gun ekmek mi yapiyorsun canim
Sabah erken başlıyorum canim adim atmaya yerimde sayarak yada evin icinde dolasarak adim atıyorum
Istersen yapabilirsin her 10 dakikada 1000 adim atsan aksama kadar cok rahat 8.000 olur
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
12.00 1 yumurta 3 zeytin 1 havuç tere marul 1 nescafe 2 kare bitter
16.00 1 muz 5 badem
18.30 2 köfte 5-6 dilim fırın patates köz patlican salatası 2 yk sarımsaklı yoğurt 1 kepçe mercimek çorbası
2 litre su
Zipzip- Cordelia Kahve __Kokusu
Geçmis olsun canımYani 1.68 degildim belki ama skolyoz kaynakli da bir kisalma olmuş sanirim. Eski kıyafetlerim yerleri supurunce anladım
Evet canım, birkaç ay önce bataryasını değiştirdim ama sorun düzelmedi yazılım hatası dediler. Daha da uğraşmadım iyice gumleyince yenisini alacağımtelefonunun pilinde sorun var o zaman canım. günde 4 kere şarj normal değil çünkü.
Dimi at çocukları arabaya çarşı pazar park gezDisarida yurumek daha güzel zaten. Evde baya zor. Bende cocuklari parka cikarirken kaydirak etrafinda turluyodum
Demez mi bi otur diyor bazenAnnen demiyor mu, başımı döndürdün otur artık diye
Demez mi bi otur diyor bazen
Cogu zaman onlar yatinca tamamlıyorum
Afiyet olsun canim
TeşekkürlerAfiyet olsun canim
Yazin her gun cikardim cocuklari. Bazen iki kez bile çıkarıyodum canımDimi at çocukları arabaya çarşı pazar park gez
Insallahİnşaallah canım sürpriz yaparsın iki gün var daha
Pişirmeyi eşime yıktımBen pişireyim de toplama deme bana
İki günde bir canımHer gun ekmek mi yapiyorsun canim
Dunde hamur konusu vardida ondan sordum canim :)Pişirmeyi eşime yıktımdedim hamuru ben yoğurdum şeklini sen ver pişir , mutfak kaldı elde
İki günde bir canımbazen fırından alıyorum canım nasıl isterse
Afiyet olsun canim22 Aralık 2021
sabah yok
ara 12.45
1 yk kür
öğlen 13.20
bol biberli soğanlı peynirli omlet
domates
1/2 dilim atalık tbe
1 gün kurusu+ 1 ceviz
ara 15.40
1 küçük portakal tarçınlı
kahve
ara 18.40
1 yk dan az kür
akşam 19.15
karnıyarık
2 yk pilav
salata
şimdi yeşil çay içiyorum.
yatana kadar 1,5 lt suKahve __Kokusu Zipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 2974771
Canim adimlarin icin bi bak inrernete cok uygun fiyata bandlar var, ben honor aldim mesela. Hem fiyati hem de gercekten dayanikli. Mumkunse renksuz en eski en ucuz modelini al sarji 1 hafta gidiyor.Aslında tüm gün evden çıkılmasa bile 8bini tamamlamak kolay. Benim tek sıkıntım telefonumun şarjı çok çabuk bitiyor ( günde nerdeyse 4 kere şarj ediyorum ) o yüzden attığım çoğu adım gözükmüyor sistemde
Mutfakta dar alanda uzun zaman geçiriyoruz. Ben de o sürede şarja bırakıyorum. Yoksa olmadık zamanda bitiyo şarjı.Mutfakta yemek yaparken mesela minik adımlar oluyor hep. Ya da toz alırken dolap silerken vs her küçük adımı saymıyor.